Life&style

Iziritirana supruga zamolila za pomoć "Moj suprug provodi četiri sata dnevno na WC-u"

  • Mnoge žene će spremno potvrditi kako smatraju da njihovi supruzi previše vremena provode na WC školjci
  • No, ova je korisnica Reddita savjet potražila jer njezin suprug u kupaonici provede i do četiri sata na dan
  • Kap koja je prelila čašu bila je kada se na isti potez odlučio i u restoranu, što ju je dovelo do ruba očaja

Prema nekim istraživanjima svaki čovjek tijekom života u WC-u provede oko tri godine, no čini se da će glavni akter ove priče oboriti rekord. Ako je vjerovati njegovoj supruzi, ovaj Britanac na toaletu svakoga dana provede četiri sata!

Podijelivši svoju priču anonimno, žena je rekla da "Justin troši 45 minuta samo na pišanje, četiri do pet puta dnevno", te da više ne zna što bi sa svojim mužem. Kap koja je prelila čašu dogodila se u trenutku kada su se zaputili na romantičnu večeru u restoran, no suprug ju je ostavio samu za stolom te je više od sat vremena proveo u toaletu.

 | Autor: Shutterstock Shutterstock Ilustrativna fotografija muškarca na toaletu

Možda vas zanima Ove stvari u kući prljavije su od wc školjke, za jednu ne možemo vjerovati Rubrika Life&style Life&style

"Prije nego što je otišao, nježno sam ga podsjetila da smo u restoranu pa ne bi trebao predugo ulaziti u toalet. Napravio je grimasu i rekao mi da prekinem jer će se vratiti za minutu", napisala je u svojoj objavi.

Nakon dvadesetak minuta strpljivog čekanja i neuspješnog kontaktiranja na mobitel, zaputila se do muškog WC-a, a suprug joj je obećao da će joj se uskoro pridružiti. To se naravno nije dogodilo pa je ljutito napustila restoran. Naravno, to je izazvalo novu bračnu razmiricu jer je suprug zaključio kako je njezin potez sebičan.

Osvetila se suprugu koji nije spuštao WC dasku - a njezina metoda je naljutila internet

 | Autor: Shutterstock Shutterstock Ilustrativna fotografija žene koja čeka u restoranu

Možda vas zanima Supruga odbila platiti muževo jelo i izjurila iz restorana, a njezin potez podijelio je internet Rubrika Life&style Life&style

Očajna supruga je svoju priču podijelila na Redditu u nadi da će dobiti spasonosni savjet što poduzeti u ovakvim situacijama. No, umjesto savjeta naišla je na čuđenje preostalih korisnika ove popularne društvene mreže. "Što zaboga on radi toliko dugo? Je li ovisan o videoigricama ili pornografiji?", "Izgleda da mu je draže vrijeme provoditi s mobitelom, nego sa suprugom", "Što god bilo, on nije 100% iskren prema vama i ne morate biti prisiljeni sjediti u restoranu više od 40 minuta čekajući da on završi s toaletom".

Dio komentatora posumnjao je kako se iza učestalih odlazaka u kupaonicu zapravo krije guranje bračnih problema pod tepih te da bi par trebao posjetiti terapeuta. Također, istaknuli su kako ga ne bi trebalo biti sram priznati ako pati od određenog zdravstvenog problema, već bi isti trebao što prije pokušati sanirati.

Photo: Shutterstock

Komentari 0