Life&style

Osvetila se suprugu koji nije spuštao WC dasku - a njezina metoda je naljutila internet

  • Nerijetko nas naljute sitnice koje je naš partner sklon ponavljati, a jedna od njih zasigurno je rat oko spuštanja WC školjke
  • Jedina je žena na stranici Mumsnet Madness priznala kako njezin suprug uporno odbija spustiti dasku te da se odlučila osvetiti izlijevajući njegovo pivo
  • Njezin plan za osvetu izazvao je niz negativnih kritika te su komentatori ustvrdili kako je njezina reakcija u ovom slučaju bila pretjerana

Postoji li jedna stvar koju tvoj partner čini, a koja kod tebe odmah izaziva negativnu reakciju i želju da vrisneš od frustracije? Možda ne zatvara zubnu pastu, ostavlja mlijeko izvan frižidera ili prljave čarape ostavlja po podu... mnoštvo je opcija. No, jedna od najčešćih zasigurno je "rat spolova" oko spuštanja daske za WC. Jedna je britanska odlučila iznijeti svoju priču o ovoj tematici te s čitateljima stranice Mumsnet Madness podijelila priču o tome kako se osvetila suprugu radi toga.

 

"U osnovi, moj suprug i ja imamo neprestani spor oko toaleta. Milijun puta sam ga tražila da spusti poklopac nakon što ga koristi, što je otprilike svakih pola sata. " - započela je svoju ispovijest te dodala: "Poslala sam mu linkove na članke o higijeni, a također sam stavila veliku napomenu na toalet i zamolila ga da spusti poklopac." Čitateljima je otkrila kako ga je to zatražila u više navrata posebice iz straha što će njihovo dijete uskoro početi hodati i istraživati kuću te je otvoreni toalet smatrala potencijalnom opasnošću. 

"Na svaki moj zahtjev je samo preokrenuo očima, rekao kako to za njega nije bitno i jednostavno me ignorirao" - dodala je. Za kraj je otkrila kako mu je zbog svega navedenoga odlučila prirediti osvetu. "Dakle, večeras sam odlučila da ću svaki put kad ne spusti poklopac isprazniti pivo u sudoperu i ostaviti bocu naopako." - bila je vrlo odrješita autorica.

Lavina negativnih reakcija

No, mnogi su je osudili nakon što su pročitali njezinu ispovijest te ocijenili kako je nizina reakcija ipak pretjerana. "Razumijem da je frustrirajuće, ali izlijevanje njegova piva djeluje previše.", "Vrlo ste nerazumni ako sipate savršeno dobro pivo. Kakva šteta! Nađite nešto drugo kako biste ga umjesto toga naljutili." i  "Da budem iskrena, ovo je pretjerivanje. Nije to tako velika stvar? Siguran sam da bi mogla automatski zatvoriti poklopac ako vam to toliko smeta." - bili su samo neki od komentara čitatelja koji nisu odobrili njezinu reakciju. Među njima našla se i jedna komentatorica koje je imala vrlo zanimljiv prijedlog te je napisala: "Jednostavno mu reci da urinira u kantu koju ćeš staviti vani. Možda tako nauči." A što ti misliš, da li je njezina reakcija pretjerana?
 

miss7 predstavlja novi originalni video serijal "Kat po kat s Kim Končar" u kojem će naša novinarka i mlada glumica Kim Končar ugostiti poznate hrvatske zvijezde u usponu stubama naše poslovne zgrade. Kao i uspon, pitanja će gostima postajati sve teža pa tako neće nedostajati i škakljivih tema. U prvoj epizodi gost je modni stilist Marko Grubnić.
 



 

 

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0