Life&style

Žena je pitala kako muža naučiti da ne ostavlja prljave čarape posvuda. Evo odgovora

  • Zavidimo svima koji imaju urednog partnera, ali prljave čarape ostavljene bilo gdje tema su mnogih svađa
  • Neke se žene pomire da im je suprug tako komotan, neke prigovaraju bez ikakvog efekta, a neke su našle načina kako da im se dragi okani ove navike - neka su rješenja vrlo kreativna
  • Evo kakve je zanimljive savjete dobila na jednom forumu gospođa s čarapnim problemom 

Moj muž uporno ostavlja prljave čarape posvuda po kući, što da napravim, upitala je iznervirana žena na jednom forumu. Dobila je dosta zanimljivih i kreativnih odgovora. 

Poslušna ženica?

"Pokupi ih! Napravi to kao svaka poslušna žena! Ha! samo se šalim... Mrzim kad to rade!!!"

Štrajk

"Ne peri ih, pa kad te pita gdje su mu čiste čarape, samo odgovori: A gdje si ih ostavio?"

via GIPHY

Odgovor a, b, c i d

"1. Možeš ih skupiti i staviti u košaru za pranje jer ga voliš. 2. Možeš zamoliti njega da ih pokupi i stavi u košaru za pranje. 3. Možeš košaru za pranje staviti blizu mjesta gdje ih svlači 4. Možeš od toga napraviti dramu koja će se pretvoriti u svađu i stvar oko koje ćete se konstantno prepucavati. Moj muž uvijek ostavi gaće i čarape pokraj kreveta pa sam premjestila košaru tamo. Sad se nas dvoje natječemo tako da ubacujemo svoje prljavo rublje iz daljine u koš. Tko sakupi više bodova ima pravo odlučivati o seksu taj dan. Ah, bilo je zabvnih trenutaka..."

Predrastično?

"Prestani mu prati rublje. Svo. I prestani mu kuhati. Izbaci ga iz kuće"

via GIPHY

Ja svoje ni ne bacim!

"Moja supruga u više od 30 godina braka nikad nije morala pokupiti moje prljave čarape s poda. Povlačim crtu na prljavoj odjeći na podu. Koliko lijen moraš biti da se tako ponašaš?"

Nek mu mirišu

"Ako ne možeš podnijeti da čarape tamo leže, pokupi ih i napuni njima njegov jastuk"

Možda vas zanima 7 uobičajenih svađa koje parovi vode u prvoj godini braka Rubrika Love&Sex Love&Sex

Biraj svoje bitke

"Iskreno, ne možeš ništa. Ja sam u braku 23 godine i još vodim bitku oko toga. Donijela sam košaru, nije pomoglo. Ako ih ti pokupiš smatra se da je to tvoj posao. Ako ih ne pokupiš, onda si "loša žena". Moraš odabrati svoje bitke, koju možeš dobiti, a koju ne. Možeš ih ostaviti gdje jesu pa kad ideš prati rublje mu kazati da sakupi svoje po kući i donese."

via GIPHY

Prljava uniforma

"Moj muž je imao običaj skinuti se i ostaviti u kupaonici na podu sve što je nosio na poslu. Prestala sam to prati. Nije ni primjetio dok nije jednog dana morao na posao u prljavoj, izgužvanoj i smrdljivoj uniformi je shvatio."

Naučio sam svoju lekciju

"Meni je vrlo oštrim riječima rečeno da ću nastavim li ostavljati čarape po podu umjesto da ih bacim u pranje, navečer kad idem spavati naći njezine gaćice na svom jastuku. I to ne čiste gaćice."

Možda vas zanima Obilježit će mjesece pred nama: Nakit u ovoj boji ponovno je IN! Rubrika Moda Moda

Žene, postavite granice

"Ostavite ih tamo. Ovo je jedan od najgorih primjera kao si netko uzima za pravo da ga netko samo tako služi, pogrešno na toliko razina. Pokazuje da ga nije briga za vaš trud, da ga nije briga stvara li vam to dodatni posao ili još gore da osjeća da ste njegova osobna čistačica. AKO ga volite na vama je da ga naučite kako da vas poštuje. Prigovaranje ne djeluje ako na kraju ipak počistite za njim. Toliko se žena žali da im  je kao da imaju dijete, a ne muža, ali uglavnom sve započinje time što nisu jasno postavljene granice što je prihvatljivo, a što nije."

Prljavac i time se ponosim!

"Ostavi ih tamo i još baci i svoje čarape preko njegovih. (Kao priznatog zmazanca prljava spavaća soba me ne smeta, pa budući da si ti opsjednuta čistoćom, onda je na tebi da čistiš ili unajmiš nekoga da čisti jer ja to neću NIKADA napraviti."

Hmmm.

Photo: Shutterstock/instagram

Komentari 0