Life&style

Zbogom, vodo s limunom! Novi hit za mršavljenje je voda s jabukom i cimetom

  • Mješavina od jabuke i cimeta djeluje ljekovito, ukusna je, a i pomaže kod mršavljenja! 
  • Ovaj napitak smanjuje upalne procese u tijelu i potiče izmjenu tvari
  • Počni dan s čašom vode s jabukom i cimetom, a ostatak litre popij tijekom dana

To da moramo piti najmanje dvije litre vode na dan nije ništa novo. Ako ti je sama voda previše dosadna, imamo alternativu – koja osim što je ukusna, donosi i neke zdravstvene blagodati. 

Možda vas zanima Evo što će ti se dogoditi ako sve napitke 9 dana zamijeniš običnom vodom Rubrika Life&style Life&style

Voda s jabukom i cimetom 

Kombinacija jabuke i cimeta ima dvije prednosti: djeluje tako da smanjuje upalne procese u tijelu te potiče izmjenu tvari. To znači da mješavina pomaže tijelu da se riješi otrovnih tvari, ali i da pri tome mršavi. Razlog za to je mješavina vitamina, minerala, prirodnih tvari i antioksidansa iz jabuka i cimeta. 

Možda vas zanima Jabuka na dan tjera doktora van. Sad kažu da je zaslužna i za bolji seks Rubrika Love&Sex Love&Sex

Kako spraviti ljekoviti napitak 

Sastojci: 

• 1 litra vode (obične ili mineralne)

• 1 prutić cejlonskog cimeta 

• 1 zelena jabuka 

• 1 limun 

Priprema: 

Ugrij vodu u loncu (ali ne da zavrije). Potom je prelij u bokal te dodaj cimet i nasitno nasjeckanu jabuku. Ostavi da se malo ohladi, poklopi te stavi u hladnjak. Nakon otprilike dva sata izvadi napitak iz hladnjaka, dodaj sok iscijeđenog limuna i uživaj! 

Najbolje je popiti jednu čašu ovog napitka ujutro na prazan želudac – kako bi tvari optimalno djelovale. Preostali napitak pij povremeno tijekom dana. 

Photo: Unsplash/Dankapeter
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • takuinaki65

    Tablete za mršavljenje - http://thermacuts.lv Vjeruj mi, djeluje. Imam 32 godine, probala sam svega i to je jedini suplement u mojem životu, koji sam isprobala i koji stvarno iskopao kilograme i drži me iz daleka.