Life&style

Zbog Venere i Marsa u opoziciji tjedni horoskop će ti imati jako veliki utjecaj na ljubavni život

  • Danas su Venera i Mars u opziciji - što može dovesti do emocionalnih teškoća u ljubavnom životu 
  • Moguće je da ćeš biti izrazito osjetljiva te ćeš se osjećati kaoda čitav svijet protiv tebe 
  • Donosimo ti tjedni horoskop za ovaj tjedan

Dakle, ne bi bilo loše da ovih dana, a osobito početkom tjedna, stvari ne uzimaš zadravo za gotovo. Naime, već od utorka dolazi do poravnanja Venere i Neptuna - a to može značiti pojavu najčišće i najsnažnije ljubavi.

Ovan

Ako između tebe i dragog nešto neće ići kako treba, bit ćeš sklona povući se u sebe - jer nećeš imati volje za razgovorom. Ne želiš se suočiti s njegovim problemima. A on ne poznaje ispriku. Međutim, iz svega toga će na kraju izići nešto pozitivno - i to veće krajem tjedna.

via GIPHY

Bik

Na poslu ti die sjajno: za vrijeme razgovora, pregovora i prezentacija si vrh vrhova! Međutim, trebaš pripaziti na to da ljude s kojima radiš previše ne preopteretiš. Niti tvoj partner ne može uvijek ispuniti svaku tvoju želju ili prohtjev. Stoga pritisni kočnicu čim osjetiš neki otpor ili neslaganje.

Možda vas zanima Pripadnice 4 horoskopska znaka su najbolje kuharice i svi jedva čekaju k njima u goste Rubrika Life&style Life&style

Blizanci

Tko se - poput tebe - može uljuljkati u dobro raspoloženje - ima veliku prednost pred drugima. U ljubavi si zahtjevna, hirovita te često treniraš živce svog partnera. Međutim, to nije ništa dramatično - ništa što se ne može popraviti s malo pažnj i nježnosti!

Rak

Zauzeta si brigama kako poboljšati svijet. Tko go ima neki problem, odmah će kod tebe dobiti čaj, kekse, otvorene uši i utješne riječi. Međutim, osjećaš se iskorišeno - jer ti nitko ne zahvaljuje za to. Zbog toga bi svoju nesebičnost trebala dozirati prema drugim ljudima. Sredinom tjedna smiješi ti se neočekivana romansa.

via GIPHY

Lav

Kod tebe je već pomalo proljeće - bez obzira na vremenske prilike i neprilike. Između tebe i partnera sve je fino izbalansirano, a vaša je veza puna povjerenja i ljubavi. Jedino ćete danas možda biti malo drugačijeg mišljenja. Ali, navečer vas očekuje opuštanje te milovanje na kauču.

Možda vas zanima Koji posao trebaš raditi u životu - sudeći prema svom horoskopskom znaku Rubrika Life&style Life&style

Djevica

Uvijek i svakome moraš izreći svoje mišljenje? Ili radije slušaš i promatraš? Kako bi imala opušteni tjedan, zvijezde ti preporučuju da napraviš radije korak nazad te promatraš sa distance kako bi dobila "veću sliku". U ljubavi će ti biti megaromantično!

Vaga

Važno je pravilno dozirati - dok god ne pretjeruješ, bit će ti dobro. Na primjer - društvene mreže. Trebaš na njima biti onoliko koliko imaš koristi od njih - a ne stalno gubiti vrijeme. Na poslu i u vezi očekuju te dobri razgovori. Sve u svemu: imat ćeš prilično miran tjedan.

via GIPHY

Škorpion

Red i jasnoća te usrećuju. Pobrinut ćeš se da sve ide kao po loju te da je sve transparentno. Međutim, u ljubavi si drugačija - tamo može biti divlje, romantično, blještavo, ludo... Velike su šanse da ćeš se ovaj tjedan jako zaljubiti. Tvoj sjsj i seksepil su neodoljivi - iskoristi to!

Strijelac

Prštiš od energije - i sve bi željela napraviti odmah i sada. Imaš takav tempo koji nitko ne može pratiti. Imaj malo obzira prema ljudima oko sebe. Pitaj ih za njihovo mišljenje te poslušaj što trebaju i žele. Sredinom tjedna nemoj donositi neke važne odluke!

Možda vas zanima Ova tri horoskopska znaka najbolji su očevi, njima će njihova djeca uvijek biti na prvom mjestu Rubrika Life&style Life&style

Jarac

Više životne radosti, više zanimljvih kontakata, više optimizma! Ovaj tjedan je super da spontano otputuješ za vikend te razmišljaš o drugim stvarima: potreban ti je novi input, nova uzbuđenja, nove ideje. Međutim, tek moraš nagovoriti dragog da ti da potreban komfor.

via GIPHY

Vodenjak

Kupovati odjeću iliu investirati u nešto što traje "vječno"? Ti investiraš u događaje ili doživljaje koji neće izblijediti - na primjer, u putovanje sa svojim najboljim prijateljicama ili uz zanimljivu foto-radionicu. Važno ti je da se razvijaš. Takav će ti biti i ovaj tjedan - uživat ćeš u svojim spontanim akcijama...

Ribe

Ništa te neće moći izbaciti iz takta. OK, jedan konflikt u uredu muči te već neko vrijeme, ali uložit ćeš energiju i vrijeme da napokon riješiš taj problem za sva vremena. To će ti uspjeti - zahvaljujući tvom osjećaju za ljude. Kliknut ćeš s osobom koja ti je draga - možda će se čak razviti i ozbiljnija veza.

POGLEDAJ TREĆU EPIZODU VIDEO SERIJALA BY MISS7 "MISS7 SE UDAJE": PRSTENJE I CIPELE:
 

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0