Life&style
"Zaručnica ne želi moju sestru na vjenčanju i zbog tog razmišljam da je ostavim"

"Zaručnica ne želi moju sestru na vjenčanju; razmišljam da raskinem zaruke i da je ostavim"

  • Muškarac je došao potražiti savjet na Internetu nakon što je saznao da njegova sestra ne želi njegovu sestru na vjenčanju
  • Zaručnica odbija pustiti sestru svog muškarca da sudjeluje u vjenčanju, što uzrokuje veliki razdor u obitelji
  • Muškarac kaže kako razmišlja o tome da ostavi zaručnicu

Uznemireni muškarac na Internetu se izjasnio o tome kakav bi mogao biti kraj njegovih zaruka. Tvrdi da njegova zaručnica neće dopustiti njegovoj sestri da bude dio njihova vjenčanja i svadbene zabave iako su veoma bliski, te ga je to natjeralo da ponovno razmisli o svojoj budućnosti. Muškarac, koji je podijelio priču na Redditu, počeo je riječima da se njegova buduća žena nikada nije slagala s njegovom sestrom jer joj se "nikad nije sviđalo" koliko su bliski.

Zabranila sam autističnoj sestri dolazak na vjenčanje jer pokušava na silu poljubiti mog muža - roditelji kažu da sam sebična Možda vas zanima Zabranila sam autističnoj sestri dolazak na vjenčanje jer pokušava poljubiti mog muža - roditelji su se naljutili Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: shutterstock shutterstock "Zaručnica ne želi moju sestru na vjenčanju i zbog tog razmišljam da je ostavim"

Rekao je da je sve počelo kada je njegova zaručnica Sarah naišla na njega i njegovu sestru kako se "maze". "Sestra je imala glavu na mom ramenu, a moja je ruka bila omotana oko nje, što je Sarah uznemirilo", primijetio je. I unatoč zarukama koje navodno čine njihovu vezu jačom nego ikad, sada promišlja o svojoj budućnosti jer Sarah odbija dopustiti njegovoj sestri da uopće bude na vjenčanju.

Tvrdi da se njegova nevjesta "uznemirila", nakon što je spomenuo sestrino ime na popisu ljudi za koje želi da budu prisutni na vjenčanju i rekao da bi njegova sestra imala ulogu djeveruše. "Rekla je da nije tradicionalno da žena bude djever i da bi je to osramotilo", prisjetio se. "Objasnio sam joj da je moja sestra jedna od najvažnijih osoba u mom životu i da će biti dio našeg vjenčanja."

Mladenka je zabranila sestri blizanki da joj bude djeveruša na vjenčanju. Je li njezin razlog opravdan?

Zatim je primijetio da ga je Sarah optužila da joj "pokušava pokvariti dan vjenčanja" i od tada nije razgovarala s njim. Sada dobiva poruke od Sarine obitelji u kojima ga prozivaju da previše pažnje pridaje sestri za dan vjenčanja i da bi trebao brinuti samo o svojoj budućoj ženi. Dodao je da je njegova sestra pristala ne biti na svadbenoj proslavi, ali je on to odbio.

"Zaručnica ne želi moju sestru na vjenčanju i zbog tog razmišljam da je ostavim" | Autor: Shutterstock Shutterstock "Zaručnica ne želi moju sestru na vjenčanju i zbog tog razmišljam da je ostavim"

"Moja sestra mi je rekla da se najvjerojatnije nikada neće udati i to ju je rastužilo. Rekao sam joj da bi mogla biti dio mog vjenčanja, čak i ako to nije ista stvar. Nikada neću zaboraviti izraz radosti na sestrinom licu. Zato neću odustati", objasnio je. U komentarima mnogi su mu dali savjete i rekli da se založi za svoju sestru. "Ako ona uistinu misli da bi trebala biti najvažnija osoba u vašem životu do te mjere da isključujete druge ljude da vam stoje uz bok, to je izuzetno nesigurna i kontrolirajuća osoba", napisao je jedan zabrinuti čitatelj. "Bila bih duboko zabrinuta da svoj život provedeš s nekim tko misli da ti sestra ne bi trebala biti važna." "Vaša buduća žena gleda na vašu sestru, koja je jedva punoljetna, kao na seksualnog rivala", napisala je jedna osoba.

Možda vas zanima "Jesam li u krivu što sam sa svog vjenčanja izbacila muževog prijatelja jer je doveo – četvero djece?" Rubrika Life&style Life&style

Rekao je da su sjeli kako bi razgovarali o tom pitanju, a Sarah je ponovila kako se ne slaže da mu sestra bude "djever". "Sarah je implicirala da smo imali više od odnosa između brata i sestre", tvrdi muškarac u svojoj objavi. Rekla je da je maženje između braće i sestara nešto što nikad nije vidjela i da se jednostavno ne čini kao nešto što normalna braća i sestre čine.

 | Autor: shutterstock shutterstock "Zaručnica ne želi moju sestru na vjenčanju i zbog tog razmišljam da je ostavim"

Tvrdio je da je "uvjeravao" svoju buduću mladenku da se između njega i njegove sestrenikada neće dogoditi ništa neprimjereno, ali ona to nije htjela čuti i počela se svađati. "Dao sam Sari ultimatum. Mogli bismo ići na terapiju za parove, ona bi mogla pokušati popraviti odnos sa sestrom i reći svojoj obitelji da me prestane kriviti ili ćemo morati prekinuti zaruke", otkrio je. Rekao je kako je Sarah otišla iz kuće, a on sada dobiva poruke mržnje od njezine obitelji, pa vjeruje da će to biti kraj. Zaključio je: "Ali da završim stvari u dobrom tonu: sestra se planira preseliti kod mene...mentalno je iscrpljena zbog ovoga, pa smo odlučili da se uselimo zajedno."

Photo: Shutterstock

Komentari 0