Life&style
Mladenka je zabranila sestri blizanki da joj bude djeveruša na vjenčanju. Je li njezin razlog opravdan?

Mladenka je zabranila sestri blizanki da joj bude djeveruša na vjenčanju. Je li njezin razlog opravdan?

  • Svađe između sestara normalna su stvar, no što kada ta svađa eskalira u dramu uoči dana vjenčanja?
  • Naime, jedna je buduća mladenka odbila ispuniti želju svoje sestre blizanke da joj bude djeveruša
  • A sudeći prema cijeloj situaciji za to ima opravdan razlog...

Rivalstvo između sestara nije ništa neobično - no dvije sestre blizanke podižu ga na drugu razinu svađajući se oko vjenčanja i dužnosti djeveruše. Naime, 27-godišnjakinja se povjerila na Redditu da je njezina sestra ljuta na nju jer joj ne dopušta da stane uz nju na dan vjenčanja i bude joj djeveruša. "Mojoj jednojajčanoj blizanki gotovo svi uvijek govore da je ona ljepša", započela je u svojoj ispovijesti.

Igor Štimac ispratio do oltara lijepu kćer Miu: Procurile su fotografije prekrasne mladenke

"Moji je roditelji više favoriziraju i učinit će sve što ona zatraži. Istina je da sam bila ljubomorna na nju kad smo bile mlađe, ali sam to brzo preboljela." Potom je objasnila da se njezina sestra nakon što je završila fakultet zaručila. “Nisam bila pozvana na njezino vjenčanje”, dodala je.

– Rekla mi je da je to zato što su na svadbi jeli hranu koju ja ne smijem jesti. Nastavila je objašnjavati da su zbog toga što je roditelji više vole potrošili veliku svotu novaca na vjenčanje. No, sve je otišlo u nepovrat jer se sestra brzo nakon toga razvela.

Zabranila sam autističnoj sestri dolazak na vjenčanje jer pokušava na silu poljubiti mog muža - roditelji kažu da sam sebična Možda vas zanima Zabranila sam autističnoj sestri dolazak na vjenčanje jer pokušava poljubiti mog muža - roditelji su se naljutili Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: shutterstock shutterstock Odbila je sestru blizanku da joj bude djeveruša na vjenčanju

"Pokušala sam joj biti moralna podrška, ali svaki put me odgurnula od sebe", tvrdila je. “Sada sam ja zaručena. Njegovi roditelji su nam ponudili pomoći oko troškova vjenčanja, a moji roditelji nisu htjeli imati nikakve veze s našim vjenčanjem. Ipak, sestra je saznala da smo se zaručili i počela me moliti može li biti djeveruša. Rekla sam joj da ne može, ali da će dobiti pozivnicu."

Žene iz suprugove obitelji su priredile mladenki spletku te su sve odjenule u bijelo. Mladoženja ih je sve izbacio...

“Odbrusila mi je preko telefona da biram prijatelje umjesto obitelji i da je zaslužila biti djeveruša. Roditelji su me zatim zvali i rekli da udovoljim sestri i pustim je da bude djeveruša."

Zatim je pitala korisnike Reddita je li pogriješila u svojoj odluci i brzo pronašla podršku koju je tražila.

Možda vas zanima Zašto mladenke nose veo, čemu služi kum i koga mame djeveruše? Što se krije iza 10 tradicija na vjenčanju Rubrika Life&style Life&style

Jedna osoba je napisala: „Može biti sretna što si je uopće pozvala, obzirom da ona tebe nije, odakle joj obraz zahtijevati da bude i djeveruša? Druga osoba je imala lošiju ideju i rekla: "Dovraga, pošalji joj pozivnicu za isti datum, u isto vrijeme, na drugom mjestu. Neka se pojavi u bijeloj haljini na vjenčanju neke druge žene i vidi koliko je omiljena." A treća je dodala: "Ako tvoji roditelji nastave forsirati to, i oni bi mogli biti nepozvani. Mogu bar jednom staviti svoje favoriziranje po strani."

Photo: shutterstock

Komentari 0