Life&style

Zara sada u svojoj ponudi ima i kolica za tržnicu, cijena nas je prlično iznenadila

  • Naviknuli smo da nas Zara ponekad iznenadi svojom ponudom
  • Sada ima i jedan zanimljiv dodatak
  • Predstavila je prošivena siva kolica za tržnicu 

Možemo reći kako smo posljednjih mjeseci naviknuli na zanimljiv i pomalo neobičan izgled Zarine internet trgovine kao i na asortiman. Čak i kolekciju od gume predstavljena u kolovozu, s obućom nalik na kroksice, već smatramo dio Zarinog novog izričaja. I kad smo mislili da nas više ništa što predstavi ovaj španjolski brend ne može iznenaditi, dogodilo se upravo suprotno. 

Možda vas zanima Obožavatelji Zare totalno su zbunjeni potezom modnog brenda: Ovako je nemoguće kupovati! Rubrika Moda Moda

Prolazeći kroz kolekciju, morale smo baciti oko i na ponudu torbica te dodataka. Upravo tamo smo ugledali kolica za kupovinu i da, dobro si pročitala - i ona su dio Zarinog asortimana. Ova 55 centimetara visoka kolica napravljena su od prošivenog materijala koji je veliki trend ove sezone. 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR

Dolaze u sivoj boji pa pristaju uz gotovo svaku odjevnu kombinaciju tako da i na tržnicu možeš ići u stajliš izdanju. Ima džepove koji se zatvaraju patentnim zatvaračem naprijed i iza, dok bočni džepovi imaju podesive vezice kao i glavni otvor koji ima još i dodatak gumba na preklopu.

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR

Ovaj Zarin pothvat bismo pohvalili jer je praktičan i još k tome dobro izgleda - da mu nismo vidjeli cijenu od 399,90 kuna. Dostupna su samo u zagrebačkoj trgovini na Ilici gdje su posljednji artikli na zalihi. 

Photo: Pr/miss7

Komentari 0