Life&style

Zaprosio je djevojku uz pomoć Chicken McNuggetsa: nije elegantno, ali poruka je najjača

  • Ovaj muškarac odlučio je ignorirati sve kišeje vezane uz prošnju i smislio originalan plan
  • To što je u sve uključio povoljnu fast food hranu ne znači da je bio škrt
  • Samo je pokazao da svoju dragu poznaje u dušu i pritom je bio i vrlo duhovit
Možda vas zanima Testirala sam novi MAC ruž - saznaj kako mi se svidio Rubrika Beauty Beauty

Očito svako ima svoju ideju kako zaprositi odabranicu svog života. Kleknuti u punom restoranu, nakon jastoga i šampanjca popriličan je klišej, kao i učiniti to na krstarenju, egzotičnom odmoru... Još klišeja i to skupih! Na mjestu gdje ste se upoznali? Ovo je već bolje... Ipak, ovaj tip bio je sasvim originalan. Usto, vidi se da je sve dobro razradio, ima i poruku, još je i duhovito. Ona bi bila luda da je u svemu tome vidjela samo jeftino jelo i onu ubojito neromantičnu sliku lanca brze prehrane. I nije, rastopila se.

 | Autor: screenshot/twitter screenshot/twitter

Ovaj, pokazalo se, ekstremno uspješan plan prošnje, obišao je Internet. Priču je podijeljena na Facebook stranici That’s it, I’m Proposal Shaming”, a detalje uvrnute prosidbe otkrila je sama buduća supruga. Otkrila je da je to bio spontani potez njenog dragog, a ne neki veliki plan. "Eto, smijala sam se na ovoj stranici mnogim smiješnim načinima na koji su dečki prosili svoje djevojke, red je da i ja pridonesem. Predstavljam vam svoju chicken nugget prošnju", napisala je.

Možda vas zanima U McDonald's je jučer stigao novi okus sladoleda, sjajan je - i već ga možete dobiti na popustu Rubrika Life&style Life&style

"Moj je muž na brzinu odlučio kupiti prsten i dati mi ga, a ovaj slatki način je smislio u valjda 20 minuta. Drijemala sam kod kuće, a on je otišao van, u kupnju i u McDonald's. Bio je na telefonu s mojom najboljom prijateljicom da mu pomogne u izboru prstena. Vratio se dok sam još spavala, ali znao je da neću odoliti McNuggetsima. Otvorila sam kutiju, a u njoj je bila kutijica s prstenom. "Kakav je ovo umak?" bila je moja prva reakcija. A onda sam otvorila kutijicu - ostalo je povijest."

Photo: Instagram@mcdonald's

Komentari 0