Life&style
H&M Home metalna lampa

Zaljubili smo se u ovu lakiranu lampu iz H&M-a, a onda pronašli još pet jednako genijalnih!

  • Dizajneri interijera kažu da je za ljepše osvijetljen interijer bolje imati više rasvjetnih tijela u prostoriji
  • Dobar izgovor da kupimo neku od ovih prefora lampi iz kolekcije H&M Home
  • Dizajn je super, načinjene su od metala, a ne znamo koji oblik i koja boja su nam ljepši...

Ljepota je u savršenoj jednostavnosti - čini se da bi dobar dokaz za to mogla biti ova metalna lampa iz kolekcije H&M Homea. Bez oštrih rubova, okruglog sjenila, gotovo polukugle, sva obla i profinjena. No, najviše oduševljava materijal. Načinjena je od metala, ali lakiranog i sjajnog, i sjenilo i postolje, a dolazi u tri boje. Prvo nam se svidjela prljavo ružičasta varijanta, uvijek elegantna boja, a onda za oko zapela i metvica zelena - trenutačno vrlo popularna nijansa ne samo u uređenju interijera nego i modi te makeupu.

H&M Home metalna lampa | Autor: H&M Home H&M Home

Za minimalistički uređen dom, pun neboja poput crne, sive i bijele, tu je i bijela lampa - inače najnovija varijanta ove lampe. Da dojam na slici ne bi prevario, moramo reći da je visina stolne lampe 37 centimetara, jednako koliki je i dijametar sjenila. Sve tri su prelijepe, ovisit će tek o uređenju prostorije koju odabrati.

H&M Home metalna lampa | Autor: H&M Home H&M Home Metalna stolna lampa (431,00 kn)

No, listajući po H&M Home web trgovini, našli smo i drugu varijantu stolne lampe od lakiranog metala. Možda nam je ova još i bolja, teško se odlučiti! Boje su ovdje hrabrije, osim bijele koja se ponavlja. Topla, poput suncokreta žuta i vibrantna ljubičasta. Postolje je stožasto, a sjenilo više konusno, a lampa širi finu difuznu svjetlost. 

15 stolnih lampi genijalnog dizajna koje mogu biti statement komad

H&M Home metalna lampa | Autor: H&M Home H&M Home

H&M Home metalna lampa | Autor: H&M Home H&M Home Metalna stolna lampa (301,00 kn)

Gita lampe Možda vas zanima U Slavonskom Brodu pronašli smo Gita lampe i sjenila - i svaki je komad prekrasan Rubrika Life&style Life&style

H&M Home metalna lampa | Autor: H&M Home H&M Home

Photo: H&M Home

Komentari 0