Beauty

Ova boja trenutačno prevladava u beauty svijetu: svi vole boju metvice, čak i na kosi!

  • Nije zeleno, nije plavo, nego je mint iliti boja metvice! 
  • Ova prekrasna pastelna boja trenutačno dominira svijetom ljepote i izgleda baš fora! 
  • Bez obzira je li na noktima, kao boja kose ili makeup na očima: moraš isprobati ovu trendovsku boju! 

Tako nježna, a opet tako izražajna - metvica je trenutačno top boja u beauty svijetu. Premda metvica u prirodi ima prilično travnato zelenu boju, u modi i beautyju mint nijansa je više pastelna boja s plavim podtonovima. Kao takva laska našem tenu i čini naš izgled predivno svježim. A boja izgleda tako lijepo kad se nosi…

All over mint 

Kao boja kose zaista je impresivna! Metvica je osobito kod plave kose uzbudljiva promjena - za djevojke koje su dovoljno hrabre da se na nju odluče. Ako se ne želiš odmah obvezati, možeš odabrati boju koja se može isprati. Rasprši se na kosu posušenu ručnikom i ravnomjerno raspoređuje češljanjem nakon toga. Rezultat traje do sljedećeg pranja kose i svakako vrijedi probati! 

Pogled čini blistavim

Oduševljeni smo ovom bojom u unutarnjem kutu oka. Ako ostatak makeupa za oči držiš neutralnijim i hladnim smeđim tonovima, metvica se još bolje ističe. Oko se otvori i pogled odmah djeluje živahnije. Obavezno nanesi sjenilo na početak kapka, u unutarnji kut oka, a također i na početak donje linije trepavica. Samo tako možeš postići željeni wow efekt!

Ako ti je to preintenzivno, na kraju nanesi lagano svjetlucavo sjenilo. To čini izgled suptilnijim, ali i dalje ostaje zanimljiv i hladan zahvaljujući odsjajima metvice. 

Možda vas zanima Znaš li koje ti boje pripadaju prema danu rođenja? Kako ih otkriti i zašto je dobro okružiti se njima Rubrika Life&style Life&style

Obavezno probati: metvica na noktima

Boja metvice na noktima? San snova! Naši proljetni osjećaji odmah postaju ljetni! Najbolje izgleda kad se boje ponavljaju. Dakle, koristi ovu boju za nekoliko detalja i kombiniraj, na primjer, sjenilo i lak za nokte! Možeš je koristiti i za modne dodatke.

Ove beauty savjete nikada nemoj slijediti - čak i ako ti se čine dobri

I stvarno ne moraš biti profesionalac za ovaj makeup očiju! Kapak je najbolje pripremiti s korektorom, koji zatim fiksiraš s dovoljno pudera i mekim kistom. Sjenilo nanesi prstom: nježno stavi prstenjak u sjenilo i lagano ga natapkaj po cijelom kapku. Koncentriraj se doista samo na donji dio kapka i nemoj ići više! Sada još jednom koristi fini meki kist: bez nanošenja novog proizvoda, prođi preko rubova. Uzmi si vremena za ovo, pa ćeš dobiti lijepi prijelaz. Ponovi ovaj postupak za veći intenzitet. Napokon, sada na unutarnji kut oka možeš nanijeti svjetliju nijansu – i tvoj trendovski izgled je spreman!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paola Matute (@paox33)

Photo: Shutterstock

Komentari 0