Life&style

Zaljubili smo se u novu H&M Home kolekciju koja priziva ljeto i more

  • H&M Home predstavio je novu kolekciju dekoracija za stol i pribora za jelo, kao i detalja za uređenje terase
  • Ljeto nam se bliži, vrijeme je da se iz dnevnog boravka preselimo na terase i balkone
  • Mi smo se zaljubili u ove plave detalje koji viču: more!

Ljeto nam se opasno bliži - i kalendarski, no još više po temperaturama koje više odgovaraju izležavanju na plaži nego sjedenju u uredu. A želju za ljetom i morem dodatno nam je pobudila nova H&M Home kolekcija.

H&M home nedavno je predstavio novu kolekciju dekoracija za stol i pribora za jelo kojom prevladavaju plavi detalji, keramika i ovalni oblici. Upravo je morsko plava nijansa glavna karakteristika detalja koja se savršeno stapa s prirodnim materijalima koje je H&M naglasio u novoj kolekciji: drvo i kamen.

 | Autor: HM HM

Možda vas zanima Knots & Rainbows: Preslatki hrvatski ručno rađeni proizvodi koji će se odlično uklopiti u tvoj dom! Rubrika Life&style Life&style

Novi elegantni ručno oslikani tanjuri, vaze i drugi detalji savršeno se uklapaju na vanjskom stolu terase. A plava je uistinu boja ljeta! Dodavanje nekoliko detalja donijet će trendi notu tvome stolu. 

 | Autor: HM HM S lijeva na desno: vrč (otprilike 177 kn), zdjela (otprilike 160 kn), tanjur (otprilike 88 kn)

Drveni detalji poput ove daske za posluživanje upotpunit će izgled stola, a i iznimno su praktični te se super slažu s plavim detaljima i keramikom.

 | Autor: HM HM Mala daska za posluživanje (otprilike 115 kn)

A kako bi povezala čitavu terasu i stol, dovoljno je na stolice, ljuljačku ili kauč - što već imaš na terasi, dodati nekoliko malih jastučića u istoj boji. Ova jastučnica identičnog je uzorka baš kao i detalji na stolu.

Stan ti je krcat ukrasnim sitnicama? Čestitamo jer minimalizam odlazi, a 'tchotchke' je novi trend

 | Autor: HM HM Jatučnica s uzorkom  (otprilike 27 kn)

Photo: HM

Komentari 0