Life&style

Zagreb je dobio novi cvjetni studio: Atelier Sreće osim cvjetnih aranžmana uređuje i prostore

  • Sinergija kreative Ante Jurkovića i poduzetnog duha Dominika Pappa rezultirala je otvaranjem vrata novog zagrebačkog cvjetnog ateljea 
  • Kupce čekaju prigodni adventski vijenci, božićni aranžmani, dekorativni elementi, raskošno cvijeće i buketi za sve prigode
  • Papir za bukete ručno je oslikan

U zagrebačkoj Maloj ulici na Kaptolu, na kućnom broju 1 , svoja je vrata otvorio Atelier Sreće, cvjetni atelje u kojem su snage udružili mladi i perspektivni kreativac Ante Jurković i poduzetnik Dominik Papp, a zajedničkim snagama stvaraju pravu malu cvjetnu čaroliju. 
Ulaskom u atelje pogled vam doslovno leti na sve strane – prigodni adventski vijenci, božićni aranžmani, dekorativni elementi, raskošno cvijeće i buketi za sve prigode– sve će vas to tamo dočekati, a cijeli dojam će upotpuniti dobra energija i pozitivan duh Ante na čijem se licu vidi iskrena sreća i zadovoljstvo zbog pokretanja ovog, za njega vrlo važnog, projekta. 

 | Autor: Atelier sreće Atelier sreće

Možda vas zanima Razgovarali smo s ponosnom vlasnicom najčarobnijeg sobnog cvijeća, samo orhideja je 120 Rubrika Life&style Life&style

Ante je oduvijek znao da je to posao s kojim se želi baviti, a donošenje odluke o imenu ateljea nije dugo potrajalo. Razmišljajući u svim smjerovima i s raznih stajališta, sve su misli bile usmjerene prema nečem vrlo jednostavnom, a to je sreća. Nitko nikada nije ostao ravnodušan na lijepi buket cvijeća, osmijeh na licu je neizostavan, a sreća koju u tom trenutku netko osjeti upravo je ono što je Ante želio postići. Najveća zahvala za njegov rad je kad netko iz njegovog ateljea izađe sretan, sretan zbog lijepog aranžmana koji će usrećiti i onog kome je namijenjen. Odluka je bila jednostavna, Antina priča započinje u Atelieru Sreće.  

 | Autor: Atelier sreće Atelier sreće

Osim kreiranja aranžmana koji su osnovni dio ponude ateljea, Ante radi i na posebnim projektima dekoriranja prostora u dogovoru s klijentom. Najčešće radi po principu „ključ u ruke“, gdje uz osnovne upute od klijenta razvija potpuni koncept dekoracije određenog prostora, a svi njegovi klijenti za njega imaju samo riječi hvale. 

 | Autor: Atelier sreće Atelier sreće

Antina kreativnost nema granica, pa je tako jednom prigodom prilikom večernjeg druženja s prijateljicom došao na ideju da papire u koje umata svoje bukete ručno oslika i na taj način svojim kreacijama daje svoj osobni potpis. Od ideje do realizacije nije prošlo puno, pa se u ponudi Ateliera Sreće nalaze i buketi koje dodatno krasi ručno oslikani papir. Odlična ideja!

Možda vas zanima Stižu božićne Chia Cups! Malo umjetničko djelo u blagdanskom izdanju Rubrika Life&style Life&style
Photo: Atelier sreće

Komentari 0