Life&style

Zagreb je bogatiji za još jedan restoran. Svoja vrata je otvorio Food Division

  • Sve ljubitelje dobre hrane i isprobavanja iste razveselit će vijest o otvaranju novog restorana u Zagrebu
  • Restoran Food Division vrata je otvorio tik uz Muzej suvremene umjetnosti
  • Tehnički nije riječ o novom imenu na gastrosceni, no ovaj je restoran do sada bio dostupan isključivo putem dostave

Zagrebačka gastro scena bogatija je za još jedan ugostiteljski objekt. Riječ je o restoranu Food Division koji se smjestio u novozagrebačkom naselju Središće, tik uz Muzej suvremene umjetnosti.

Možda vas zanima Zbog kolača u slastičarnici Trinity Sweets vrijedi posjetiti Zaprešić. Osvajaju i okusom i izgledom Rubrika Life&style Life&style

Poznavaocima prilika na zagrebačkoj gastronomskoj sceni, Food Division nije nepoznato ime. Ovaj restoran je od prosinca 2020. godine poslovao isključivo kao restoran za dostave, a sada je dobio i svoj fizički prostor. Ondje je postavljena i otvorena kuhinja koja ruši barijeru između kuhara i posjetitelja restorana.

Raznolika jela potpisuje chef Marka Alilovića, a vjerujemo kako će novootvoreni restoran postati neizostavna lokacija za sve ljubitelje azijske kuhinje. Uz vegetarijansku listu, tu je i takozvana comfort food lista koja donosi klasike poput hrskave piletine, krumpirića, toplih vafla, ali i 'domaće' klasike poput bečkog šnicla i krumpir salate.

Možda vas zanima Šest odličnih ideja za skladištenje u kuhinji koje ćemo rado ukrasti iz vrhunskih restorana Rubrika Life&style Life&style

Sasvim je jasno da je ideja ovog restorana spojiti različitosti u sjajnu harmoniju okusa. Stoga, zaputi se na adresu Julija Knifera 7! Više o novoj lokaciji restorana možeš saznati na službenim Facebook stranici, a ona ujedno otkriva i kako će svi koji rezerviraju stol do kraj rujna dobiti i koktel dobrodošlice.

Photo: Pr/prettycactus

Komentari 0