Life&style

Za tri horoskopska znaka srpanj će biti prekrasan mjesec - pročitaj zašto

  • Ljeto, sunce, praznici - srpanj će sigurno biti sjajan! 
  • Prema horoskopu, ova tri horoskopska znaka imaju prekrasan mjesec pred sobom
  • Jesi li ti među njima?

Sjediti s ekipom u kratkoj majici uz more do kasno u noć, vožnja biciklom s obitelji do slastičarnice s onim jako ukusnim sladoledom od džin tonika, opuštena šetnja polupraznim gradom bez puno odjeće (i brige). Srpanj nas poziva na sve te stvari raširenih ruku. Neki odlaze na godišnji odmor, drugi uživaju u ljetu prije i poslije posla te vikendima. Međutim, kod većine nas raspoloženje je ovog mjeseca natprosječno dobro.

via GIPHY

S astrološkog gledišta, u početku nas oblikuje Venera u horoskopskom znaku lava. Ljubav prema sebi i briga o sebi sada su nam visoko na listi prioriteta - lakše nam je nego inače učiniti nešto dobro za sebe i distancirati se od očekivanja i zahtjeva drugih ljudi. Kasnije Mars i Neptun promiču naš interes i našu potrebu za društvenim kontaktima i razmjenom. Prema horoskopu, ova tri horoskopska znaka mogu očekivati posebno lijep srpanj.

Uskoro planiraš na more? Evo što bi obavezno trebala spakirati Možda vas zanima Uskoro planiraš na more? Evo što bi obavezno trebala spakirati Rubrika Native sadržaj Native sadržaj

Rak

Rakovi imaju ovaj mjesec dar da na prvi pogled vide najvažnije te intuitivno razmotre i osjete sve relevantne točke prilikom donošenja odluka. Zahvaljujući uglavnom suncu i Merkuru u njegovom znaku, rak sada ima impresivan pregled i sposoban je djelovati izuzetno pametno i mudro.

via GIPHY

Djevica

Djevice se u srpnju osjećaju posebno pune nade, optimistično i ushićeno - i u tom raspoloženju odjednom postaje moguće čak i ono naizgled nemoguće. Jupiter je posebno dobro ovog mjeseca naklonjen djevici i nudi joj izvrsnu priliku.

Ove horoskopske znakove očekuje strastveno ljeto puno ljubavi i puno leptirića u trbuhu

Vaga

U srpnju će vagama uspjeti vrlo dobro uspostaviti ravnotežu između brige o sebi i brige o drugim ljudima. Sada je ovom zračnom znaku posebno lako ostati sam sa sobom i istodobno osjećati točno ono što njegovi bližnji osjećaju, trebaju i misle. Naravno, to su najbolji preduvjeti za jačanje veza i lijepo, skladno druženje s drugima.

via GIPHY

Photo: Shutterstock

Komentari 0