Life&style
Gin Gourmet

Za ljubitelje dobre zabave, Gin Gourmet na Peronu 16 i ovoga proljeća nudi obilje događanja

  • Za ljubitelje dobrog provoda imamo dobre vijesti! Stiže peti jubilarni Gin Gourmet, festival džina, rakija i likera
  • Održavat će se od 1.-3. lipnja svakim danom od 17-24 sata na Peronu 16 u Magazkoj ulici u Zagrebu
  • Za vrijeme trajanja festivala moći će se degustirati razna ića i pića, a sve je praćeno dobrom live svirkom

Peron 16 i ovoga proljeća okuplja brojne destilerije koje će kroz prezentacije i degustaciju uputiti sve posjetitelje u recepture i začine koji stvaraju arome i najfinije okuse njihovih proizvoda.

Peti jubilarni Gin Gourmet, festival džina, rakija i likera održavat će se od 1. - 3. lipnja svakim danom od 17-24h na Peronu 16, Magazinska 16. voditelj programa bit će Mario Petreković, dok će svi posjetitelji u četvrtak od 20 sati moći uživati u live svirci uz Sandra Majstorovića i bend, u petak uz Bla Bla bend te u subotu uz klapu Kampanel.

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

Možda vas zanima Stižu vedriji dani: Ove skorašnje festivale i događanja u Zagrebu obavezno ubacujemo u svoj kalendar Rubrika Life&style Life&style

Cijena ulaznice iznosi 5 eura, a pića će se prodavati po promotivnim cijenama. Osim degustacija, tu je i glazbeni program svaki dan od 17  -20 sati uz DJ-a te nakon toga kreće live svirka uz gore navedene izvođače. Za sve posjetitelje tu je i ekskluzivna gastro ponuda Mister Balkan Burgersa te je osiguran besplatan parking.

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

Više informacija možeš pronaći na internetskim stranicama.  

Možda vas zanima 6 dugometražnih crtanih filmova prava su poslastica, prikazat će se u sklopu Animafesta na ljetnoj pozornici kina Tuškanac Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram @lela.design

Komentari 0