Life&style

Za 25. rođendan kultne serije, HBO nas je počastio izbrisanim scenama, a "Sopranosi' imaju i TikTok

  • Prva epizoda serije 'Obitelj Soprano' emitirana je na 10. siječnja prije točno 25 godina, a serija je sa svojih 86 epizoda raspoređenih u 6 sezona uspjela kompletan svijet prikovati za male ekrane
  • Povodom ove velike obljetnice, HBO je za obožavatelje pripremio brojna iznenađenja i događanja, ali i dostupnima za gledanje učini neke nikad viđene scene te trenutke iza kulisa 
  • Mnoge je posebno razveselio novi TikTok Sopranos račun na kojem se pojavljuju TikTokovi 'Sopranos in :25' - sjajni sažeci svih 86 epizoda od 25 sekundi

Nema te liste najboljih televizijskih serija svih vremena na kojoj 'Obitelj Soprano' nije zauzela jedno od mjesta na samom vrhu pa ne iznenađuje što je HBO povodom velike 25. godišnjice premijernog prikazivanja prve epizode obožavateljima pripremio cijeli niz iznenađenje, ne bi li ovaj trenutak proslavili onako kako to serija ovakvog kalibra i zaslužuje. 

 | Autor: Allstar/HBO/Sportsphoto Ltd Allstar/HBO/Sportsphoto Ltd Foto: Allstar/HBO/Sportsphoto Ltd

Prva epizoda emitirana je na HBO-u 10. siječnja 1999. godine, a sa svojih je 86 epizoda raspoređenih u 6 sezona uspjela kompletan svijet prikovati za male ekrane. Danas, 25 godina kasnije, HBO je pokrenuo novi službeni TikTok Sopranos račun na kojem se pojavljuju TikTokovi 'Sopranos in :25' - sjajni sažeci svih 86 epizoda od 25 sekundi. Uz to, HBO Max objavio je nikad prije viđene izbrisane snimke i proširio pristup sadržaju iza kulisa zbirkom 'The Sopranos: 25th Anniversary', predstavljenom u ponedjeljak, a koja uključuje 15 izbrisanih scena od kojih tri nikada do sada nisu objavljene. Vrijedna zbirka također uključuje i više od pet sati sadržaja iza scena. 

Možda vas zanima Još nije ni izašla, a već slovi za jednu od najboljih serija godine: Stiže priča o Joan Hannington, naozloglašenijoj kradljivici dijamanata Rubrika Life&style Life&style

Danas, točno 25 godina nakon prvog emitiranja, HBO će biti domaćin ponovnog okupljanja glumačke postave i brojnih obožavatelja, a za koje su također pripremljena brojna iznenađenja. Obitelj Soprano okupit će se na privatnoj 'obiteljskoj večeri' kojoj će prisustvovati samo oni koji su dobili pozivnicu, dvorana će biti dekorirana tematski, s brojnim referencama na seriju u cijelom prostoru, i s pažljivo odabranim jelovnikom inspiriranim serijom.

Uz sve spomenuto, obožavatelji u New Yorku i Los Angelesu danas će imati priliku posjetiti službeni pop-up Satrialea koji im donosi autentični talijanski sendvič inspiriran serijom iz Ggiate u L.A.-u i Regine u New Yorku, dostupan isključivo putem aplikacije za dostavu Postmates, a već od sutra sve do 4. veljače u poznatom talijanskom restoranu 'Da Nico' u New Yorku, gosti će moći uživati u posebnom jelovniku koji sadrži jela inspirirana kultnom serijom, kao što su Carmela's Baked Ziti i Satriale's Special Caprese.

 | Autor: HBO Max HBO Max Foto: HBO Max

Osim toga, HBO Max je u suradnji s Alamo Drafthouseom u New Yorku i Los Angelesu za danas priredio projekcije pilot epizode, a osim uživanja u samoj seriji, obožavatelji će uživati i u posebnim gostovanjima glumaca, prilikama za fotografiranje, darovima te brojnim drugim iznenađenjima kojih definitivno neće nedostajati. 

Možda vas zanima Zlatni globus: 'Oppenheimer' je najuspješniji film, a 'Nasljeđe najuspješnija serija Rubrika Life&style Life&style

HBO Max je mislio i na sve one obožavatelje koji nisu u New Yorku ili Los Angelesu pa je tako s Robertom Ilerom i Jamie-Lynn Sigler osmišljeno posebno izdanje njihovog podcasta 'Not Today, Pal', a u kojem će se prisjećati svojih uloga Meadow i AJ-a u kultnoj seriji i odgovarati na pitanja obožavatelja, a kompletna će epizoda biti dostupna za gledanje 18. siječnja putem HBO YouTube kanala i glavne podcast platforme.

 | Autor: HBO Max HBO Max Foto: HBO Max

I last but not least, u suradnji s brendom odjeće Tombolo, u prodaji će se naći različita posebna izdanja njihovih proizvoda posvećena upravo ovoj velikoj obljetnici od kojih su neka već u prodaji, dok će neka biti predstavljena u mjesecima pred nama.

Photo: HBO Max
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    woke up this morning boom boom in your eyes