Life&style

Vrijeme je za uživanje u vrućoj čokoladi. Ovo su zagrebačke lokacije na kojima se pije najbolja

  • Hladan dan, blagdanska čarolija je u zraku, a ti držiš u rukama šalicu vruće čokolade...
  • Osim što grije ruke, vruća čokolada kao da ima neku posebnu moć podsjetiti na najljepše trenutke i pružiti instantan osjećaj ugode neodoljivim okusom i bogatom teksturom
  • Stoga, u potrazi za mjestima na kojima se može uživati u ovom slasnom zimskom napitku, izdvojili smo 3 zagrebačke adrese s najboljom vrućom čokoladom

Kada tijekom hladnih mjeseci zima uvuče svoje prste u svaki dio tijela, vruća čokolada nameće se kao neizostavan desert koji istog časa podiže raspoloženje. Srećom, u gotovo svakom kafiću ili slastičarnici može se pronaći spomenuti napitak, ali ipak, postoje određene lokacije koje se izdvajaju kreativnom ponudom. Kako bismo ti olakšali proces traženja, napravili smo mini vodič i izdvojili tri popularne zagrebačke lokacije za ispijanje vruće čokolade.

Cat Caffe

Cat Caffe je bez premca jedan od najposebnijih kafića, a osim ponudom, ističe se i konceptom u kojem će ti društvo praviti mačke. No, to već sigurno znaš, a možda ipak nisi čula da je Cat Caffe predstavio dvije opcije vruće čokolade za ovu sezonu. Radi se o Old Valyria bijeloj čokoladi i House of Targaryen tamnoj čokoladi. Obje varijante osvojit će te bogatim aromatičnim okusom po koji ćeš se sigurno ponovno htjeti vratiti na adresi Kušlanova 6.

 | Autor: Instagram @catcaffezagreb Instagram @catcaffezagreb Foto: Instagram @catcaffezagreb

b041

Ova poznata slastičarnica omiljeno je mjesto brojnih Zagrepčana, što i ne čudi budući da se nalazi u samom centru grada s pogledom na HNK. Osim sjajne lokacije, b041 oduševljava i ponudom raznih slastica, odnosno kolača i sladoleda, ali i toplih napitaka. Baš kao i ostatak ponude, vruća čokolada osvaja okusom, a možeš birati između nekoliko varijanti. Mi smo sigurni da je svaka posebna na svoj način, a kako bi se u to i sama uvjerila, požuri u Masarykovu 25.

 | Autor: Instagram @b041.zagreb Instagram @b041.zagreb Foto: Instagram @b041.zagreb

Bistro & Caffe Bar Oranž

Još jedna centralna lokacija pružit će ti uživanje u ispijanju vruće čokolade. Naime, Oranž je mjesto s bogatom ponudom, od slanih do slatkih jela, a kada je riječ o vrućoj čokoladi, ako si ljubiteljica klasike, razveselit će te činjenica da možeš kušati uobičajenu kombinaciju sa šlagom. U tom smislu, kada se nađeš na Trgu bana Jelačića, nikako nemoj propustiti ovu slatku rapsodiju na adresi Ilica 7.

 | Autor: Instagram @oranz_zagreb Instagram @oranz_zagreb Foto: Instagram @oranz_zagreb

Možda vas zanima Ne postoji jednostavniji i slađi recept od Toffifee zvjezdica, gotove su u manje od pola sata Rubrika Life&style Life&style
Photo: Unsplash / Hanna Balan
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    predivno