Life&style

Vraća se 'Otimačica'! I,da, Gabriela Spanic opet glumi!

Sjećaš li se popularne sapunice o dobroj i zloj blizanki koje zamijene mjesta? Da, naravno, Otimačica! Televisa ovih dana aktivno radi na remakeu kultne sapunice, a potvrđeno je i da će glumiti Gabriela Spanic

Sjećaš li se i ti 'Otimačice'? Sapunica o ljubavnim zavrzlamama Pauline i Paole Bracho te njihovog voljenog Carlosa Daniela vladala je malim ekranima 1998. i 1999. godine, a i dan danas se smatra jednim od najuspješnijih proizvoda meksičke tvornice snova, Televise, i autora Salvadora Mejie (koji je, između, ostalog, režirao i Esmeraldu, Maćehu te Divlju ružu). Ne sjećaš se? Daj da te podsjetimo! 

U svakom slučaju, Televisa posljednjih godina živi na remakeovima svojih starih hitova. Nedostatak inventivnosti i problemi uprave i glumaca rezultirali su drastičnim padom brojki i zarade. Sada, izgleda, pokušavaju spasiti što se spasiti da. Nakon nedavnog uspjeha remakea sapunice 'Esmeralda', ove godine odlučili su aktivno poraditi na novoj verziji 'Otimačice'. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 💓fan💓Gabriela Spanic💓 (@_gabrielaspanic_) on

O tome tko će glumiti blizanke Paulinu i Paolu naporno se raspravlja jer je, ruku na srce, Gabriela Spanic u kasnim devedesetima uistinu bila u svom zlatnom dobu. Najbolja kandidatkinja zasad je Belinda, meksička glumica i pjevačica koje je već radila na nekoliko Televisinih velikih projekata poput krimi-sapunice Kameleoni. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beli (@belindapop) on

Naravno, o remakeu se posljednjih dana neprestano ispitivalo i glavnu zvijezdu originala - Gabrielu Spanic. ''Jako volim Belindu i želim joj svu sreću. Poznajem je godinama, ona je jako talentirana. Ona je sjajna glumica, ali ako želi neki savjet, rado ću joj ga dati.'' - izjavila je glumica hrvatskih korijena koja će joj, čini se, moći pomoći i uživo. O muškom protagonistu, pak, još se ništa ne zna. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gabriela Spanic (@gabyspanictv) on

Nakon niza šuškanja o tome da se vraća na Televisu, prošli vikend na njihovim je službenim kanalima objavljeno kako će Gaby biti posebna gošća nove verzije. ''Imat ću posebno sudjelovanje. Presretna sam što ću im gostovati. Još uvijek ne znam kakav će biti moj lik, ali vjerujem da će mi dati nešto baš po mojoj mjeri.'' - radosna je glumica koja, nakon godina ljubavnih, poslovnih i obiteljskih skandala, posljednjih mjeseci živi prilično mirnim životom. 

Ono po čemu je se najviše pamti u posljednje vrijeme nije glumačka vještina, već bezbrojne plastične operacije koje su učinile posve neprepoznatljivom. Glumica je navodno povećala grudi i stražnjicu, operirala nos, jagodice i usne pa ju je, ako pogledamo stare i nove slike, stvarno nemoguće prepoznati. 

Možda vas zanima Znaš li kako izgleda nova Esmeralda? Rubrika Stars Stars
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gabriela Spanic (@gabyspanictv) on

Ipak, ako je suditi po staroj verziji, nova 'Otimačica' bit će stvarno uzbudljiva. Jedva čekamo prve kadrove!  

Photo: instagram @janko_popovic_volaric

Komentari 0