Stars

Znaš li kako izgleda nova Esmeralda?

Svi se jako dobro sjećamo fantastične Leticije Calderon u ulozi Esmeralde iz 1997. godine. Ono što je manje poznato da je ove godine snimljena i nova verzija. U ulozi nove Esmeralde našla se mlada Claudia Martin. Je li ti ljepša od Letizie?

Esmeralda iz 1997. godine, s Fernandom Colungom i Leticijom Calderon u glavnim ulogama, doslovno je osvojila svijet i jedna je od najuspješnijih projekata meksičke Televise svih vremena. Priča o fatalnoj ljubavi slijepe ljepotice i temperamentog doktora, ovijena u dozu magičnog i tragičnog, navodila je bake da plaćaju misu za zdravlje Esmeralde i njenog dragog.   | Autor: privatna arhiva Kristijana Musića privatna arhiva Kristijana Musića

Nije neka tajna da meksičkim sapunicama u posljednje vrijeme pada popularnost i da gube bitku s turskom produkcijom i američkim serijama. Upravo zato odlučili su reciklirati stari hit i snimiti remake Esmeralde. Pod naslovom ''Sin tu mirada'' (Bez tvog pogleda) krije se, kao što je sam redatelj rekao, priča o Esmeraldi koja više pripada ovom stoljeću. 

Esmeralda se ovaj put zove Marina, a njen dragi je, pak, Luis Alberto. Iako se očekivalo da će uloge pripasti prokušanim Televisinim zvijezdama, dobio ih je posve neočekivan par - Claudia Martin i Osvaldo de Leon.   | Autor: instagram @janko_popovic_volaric instagram @janko_popovic_volaric Publika je jako brzo prihvatila lice Marine, ''nove Esmeralde'' koja svojim velikim, plavim očima uistinu podsjeća na Leticiju Calderon, ali ima debele i prirodne obrve koje definitivno pokazuju da su stigla druga vremena.   | Autor: instagram @janko_popovic_volaric instagram @janko_popovic_volaric Serija je potrajala 112 epizoda, skupila nominacije za čak 8 nagrada u svijetu sapunica, a konačni rezultati pokazuju da su se ljudi uistinu ''navukli'' na ovaj remake. Imamo jedan spoiler koji ti definitvno ne možemo prešutjeti. Kraj nove Esmeralde nas je stvarno oduševio. Ona, naime, odlučuje da se neće vratiti staroj ljubavi, već se posvećuje diplomi i na kraju se udaje za potpuno drugog tipa. Eto, sada je volimo još više! 

 

Photo: instagram @janko_popovic_volaric

Komentari 0