Life&style

Voliš sladolede s keksom? Stigao je neodoljivi Loacker sendvič sladoled i trenutačno je na akciji

  • S toplijim danima sve je veća želja za najslađim osvježenjem – sladoledom 
  • Imamo dobre vijesti za ljubitelje keksa i sladoleda  spojene u jednu slasticu
  • Na police naših trgovina stigao je Loacker Gelato Biscotto Napolitaner – mljac! 

Tvrtka Loacker, koja je poznata po hrskavim i preukusnim napolitankama, može se pohvaliti i svojim maštovitim sladoledima. Naime, Loacker je u partnerstvu s kultnom tvrtkom Sammontana, jednom od najpoznatijih u Italiji za proizvodnju sladoleda, prije dvije godine započeo vrlo zanimljivu, nadasve slatku suradnju. 

@anamariacuglin

 

♬ original sound - AnaMaria

Sada se u hrvatskim supermarketima pojavio Loacker Gelato Biscotto Napolitaner, koji, kako kaže sam brand, „ima okus po pravim lješnjacima“. To je kremasti sladoled od lješnjaka i kakaa između dva ukusna i hrskava vafla s jedinstvenim okusom napolitanske kreme, odnosno napolitanskog sladoleda. Za proizvodnju se koriste isključivo talijanski lješnjaci, koji se prže izravno u Loackeru. Treba li išta više reći? 

Ben & Jerry's sladoled Možda vas zanima Ben & Jerry’s sladoled ima dva nova okusa, za ljubitelje slatkih i slanih grickalica Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: PR PR Foto: PR/Loacker Gelato Biscotto Napolitaner

Loacker Gelato Biscotto Napolitaner sada je na akciji koja u Konzumu traje do 30. travnja, a cijena mu je s 4,99 eura snižena na 3,99 eura. 

Raffaello tart Možda vas zanima Raffaello tart oduševljava okusom i lakoćom pripreme, a najbolje je što ne treba ni paliti pećnicu Rubrika Life&style Life&style
Photo: Pr
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    yees