Life&style
Ben & Jerry's sladoled

Ben & Jerry’s sladoled ima dva nova okusa, za ljubitelje slatkih i slanih grickalica

  • Ako si ljubiteljica sladoleda poput nas, zasigurno te svaki puta razveseli neki novi, originalni okus
  • Poznata marka sladoleda Ben & Jerry's kreirala je dva nova okusa 
  • S ovim novim okusima na svoje će doći ljubitelji slatkog, ali i slanog

Naravno, možda je zima i temperature su u minusu, ali sladoled je poslastica tijekom cijele godine, zar ne? Zapravo, s obzirom da se bliži Valentinovo, ne možemo smisliti bolje vrijeme da se prepustimo dodatnim slatkišima. Unatoč onome što bi mnogi ljudi mogli reći, sladoled je također izvrstan zimski desert, a to je dio razloga zašto smo toliko uzbuđeni zbog najnovijih vijesti iz Ben & Jerryj'sa.

Naime, poznati brend izbacio je dva nova okusa koja će razveseliti ljubitelje slanog i slatkog: 'PB S’more' i 'Impretzively Fudged'. 

 | Autor: www.benjerry.com www.benjerry.com Foto: www.benjerry.com

Novi PB S'more, podsjeća na klasičan slatkiš koji se jede uz logorsku vatru, pečene marshmallowe, s maslacem od kikirikija i komadićima graham krekera, napisali su Ben & Jerry's u najavi. 

Možda vas zanima Maritozzi je viralna talijanska slastica, a možeš je probati i na jednoj zagrebačkoj adresi Rubrika Life&style Life&style

'Impretzively Fudged' opisan je kao 'besprijekoran čokoladni sladoled a komadićima slanih pereca, dodatno prekrivenih čokoladnim preljevom što čini savršen slani i slatki par inspiriran hrskavom čokoladom'. 

 | Autor: www.benjerry.com www.benjerry.com Foto: www.benjerry.com

Od 24. siječnja su 'Impretzively Fudged' i 'PB S’more' sladoledi dostupni u trgovinama, a cijena će se kretati od 4,60 do 6,40 eura).

„Osluškivali smo želje obožavatelja i baš je bio užitak stvarati takve nostalgične desert“ rekao je guru za okuse iz Ben & Jerry's, José Ureña, u izjavi za medije. „Vjerujemo da će fanovi uživati u novim okusima!“ A mi se iskreno nadamo da će se novi Ben & Jerry's sladoledi uskoro pojaviti i u zamrzivačima domaćih trgovina. 

Možda vas zanima Čini nam se da je Ferrero Rocher skuhao novi hit - sladoled od bijele čokolade s bademima i lješnjacima Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram @benandjerrys
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    prekrasno