Life&style

Video koji je šokirao 20 milijuna ljudi! Pogledaj kako izgleda manikura izvedena maslacem od kikirikija

  • Društvene mreže prepune su bizarnih beauty rituala, a posljednji u nizu je privukao pažnju čak 20 milijuna ljudi
  • Riječ je o manikuri izvedenoj uz pomoć maslaca za kikiriki, a ista je sablaznila dio gledatelja na TikToku
  • Zanimljiv eksperiment izazvao je lavinu mahom negativnih komentara, a ti ga pogledati možeš u nastavku teksta

S vremena na vrijeme svjedočimo doista neobičnim manikurama, no ova pred nama je uistinu nešto posebno. Preko 20 milijuna ljudi na TikToku je pregledalo video u kojem korisnica pod nazivom @ilysmnails izvodi manikuru uz pomoć maslaca za kikiriki. Da, dobro si pročitala. A da ova izjava nije šala možeš se uvjeriti ovdje:

Osebujne manikure na noktima nikoga ne ostavljaju ravnodušnima Možda vas zanima Nisu li ovo najgore manikure koje si ikad vidjela? Kreacije na noktima mogle bi ti loše pasti na želudac Rubrika Beauty Beauty

Autorica videa je poznata tehničarka za nokte koju prati više od 6,3 milijuna. Njezine društvene mreže vrve zanimljivim kreacijama, no malo koja je izazvala toliko oprečnih komentara. Budući da je ova manikura prvenstveno izvedena kako bi privukla pažnju, moramo istaknuti kako je u toj namijeni itekako uspjela.

Katastrofalne manikure: evo kako nokti ne bi trebali izgledati - nikad!

Htjela je manikuru kao za fotke, a rezultat će te šokirati. Upozoravamo te, goru manikuru u životu nisi vidjela! Možda vas zanima Htjela je manikuru kao s fotke, ali rezultat je bio šokantan. Goru manikuru u životu nisi vidjela! Rubrika Beauty Beauty

"Čemu ovo? Sigurna sam da postoji i lak u ovoj boji", "Ne razumijem zašto bi netko koristio hranu u manikuru. Što kad se upljesnivi?", "Dobit ćeš gljivice, fuj", "Mravi bi ovo obožavali", "Boli me mozak od ovoga", samo su neki od komentara zgroženih gledatelja. S druge strane, manjina je ovaj eksperiment smatrala duhovitim, a poželjeli su da autorica videa pripremi i druge "jestive" nokte.

Photo: Shutterstock

Komentari 0