Beauty
Htjela je manikuru kao za fotke, a rezultat će te šokirati. Upozoravamo te, goru manikuru u životu nisi vidjela!

Htjela je manikuru kao s fotke, ali rezultat je bio šokantan. Goru manikuru u životu nisi vidjela!

  • Tražila je gel nokte bademastog oblika, ali kada vidiš što joj je manikerka učinila - nećeš vjerovati vlastitim očima
  • U redu, nije ju porezala, iščupala nokat ili tako nešto, ali je ipak nakaradnije od krive nijanse laka za nokte 
  • No, ako ništa Emma je definitivno nučila da ne treba šutjeti nadajući se da će sve na kraju ispasti dobro

Emma Jones iz Manchestera platila je 35 funti odnosno 300 kuna za gel nokte metalik boje, a ogromni srebrni, blistavi nokti, koje je radila u salonu u Droylsdenu, prekrili su joj ne samo prirodne nokte nego cijele vrhove prstiju. Upozoravamo te da goru manikuru u životu nisi vidjela!  No, u to vrijeme Emma je očito bila "previše sramežljiva da bi išta rekla". Ovog je puta naučila lekciju kako ne treba šutjeti, nego se treba znati izboriti za sebe.

Možda vas zanima Zamolili smo Renatu Sopek da osmisli svoje omiljene outfite za vježbanje, evo kako je odradila taj zadatak Rubrika Moda Moda

 

Njezina teta Angela Blemmings, vlasnica kozmetičkog salona EyeCandy u Stalybridgeu, složila se popraviti Emmine katastrofalne  nokte - ali je prije "remonta" podijelila sliku na Facebooku. U opisu je napisala: "To se dogodilo mojoj klijentici kad je ušla u drugi kozmetički salon na manikuru, a da nije prvo istražila kvalitetu salona. Nisam mogla vjerovati svojim očima! 35 funti je platila za njih!." Njezin je post od tada podijeljen više od 10.000 puta i privukao je 11.000 reakcija. 

Koji horor! Kad je klijentici odbijena kartica nakon ugradnje trepavica, kozmetičarka je uzela škare i odsjekla ih

Jedna korisnica Facebooka komentirala je: "Jednostavno ne mogu vjerovati da bi netko dopustio da napusti salon s takvim noktima!" dok je druga napisala: "O moj Bože, ne mogu vjerovati da su ti to stvarno učinili"

 | Autor: Facebook/FURKA Facebook/FURKA Emma Jones iz Manchestera platila je 35 funti odnosno 300 kuna za gel metalne nokte, a ogromni srebrni, blistavi nokti, koje je radila u salonu u Droylsdenu, prekrili su joj cijele vrhove prstiju

Možda vas zanima Half Dip manikura: napokon trend noktiju koji će lako izvesti i svi lijeni i netalentirani! Rubrika Beauty Beauty

Emma je priznala da je u salonu bila "potpuno rastresena" jer su razgovarali o njenom odmoru u Turskoj. Rekla je: "Izašla sam iz salona i sjela u automobil i pomislila što su mi zaboga, učinili!" Bila sam umorna, pa sam se uputila u salon svoje tete kako bih obavila obrve, a ona je bila ožalošćena prizorom jer i sama radi nokte."

Pukao ti je nokat a kozmetičarke ni na vidiku? Imamo genijalan trik kojim ga možeš popraviti kod kuće

Angela je priznala da je Emmina manikura "najgora koju je ikad vidjela" i objasnila je da je njezina nećakinja bila previše sramežljiva da bi išta rekla tehničarki za nokte koja ih je napravila. Angela je dodala: "Iskreno nisam mogla vjerovati svojim očima. Njezin me komentar nasmijao - rekla je, 'Tražila sam bademasti elegantni oblik, a ne doslovno jebeni krug!'.

"Rekla sam joj da se vrati nazad u salon kako bi tražila povrat novca. "Mislim da će joj ovo biti iskustvo da se nauči zalagati za sebe."

Photo: Instagram@lejla.fili

Komentari 0