Beauty

Katastrofalne manikure: evo kako nokti ne bi trebali izgledati - nikad!

Lijepi nokti pridonose sveukupnom njegovanom izgledu pa im se isplati pokloniti malo pažnje. Ali manikura ponekad može poći po zlu i završiti s dizajnom za pamćenje, ali ne na dobar način

Manikure su poput odjeće i frizura - podložne su trendovima. Nema ništa loše u praćenju mode, ali ove kreacije jednostavno ne izgledaju privlačno. Pogledajmo neke katastrofe na noktima koje se nikad ne bi trebale ponoviti...

Gdje uopće početi?
Ne znamo gdje uopće započeti s ovom manikurom. Možda od dužine, koja onemogućava da bilo što radite s rukama. Kako se češljati ili prati kosu s ovakvim noktima? Također, čini se da se autori ovog (ne)djela nisu mogli odlučiti za samo jedan kičasti dizajn, pa su se odlučili za sve.

 | Autor: Facebook/Predrag Suka Facebook/Predrag Suka

Seoski prizor
Kravica, kućica i sjenik su zapravo slatki... ali na stranicama dječje slikovnice, ne na noktima. Osim toga, manikura izgleda neuredno i neprofesionalno. 

 | Autor: Facebook/Predrag Suka Facebook/Predrag Suka

Zubi
Nadamo se da ovi nokti u obliku zuba nisu imali nikakvu praktičnu svrhu. Dodatak u obliku "karijesa" ne treba posebno spominjati.

 

1 ? 2? 3? 4? 5? 6? 7? 8? 9? Or 10?NAIL SUNNY LOS ANGELES - Coming soon... Nails 1)Новинский бульвар 1/2, м. Смоленская, 1 мин пешком 💅🏻 📲+7(919)777-72-79 2)Новый Арбат 23, м. Смоленская 3мин пешком 💅🏽 📲+7(916)743-17-77 3)Б. Якиманка  32, м. Октябрьская. 3мин пешком💅🏾 📲+7(903)516-63-43 4)Б. Дорогомиловская 10, м. Киевская, 2мин пешком💅🏿 📲 +7(915)47-4444-1 5)ул. Киевская 2, м. Киевская, 1мин пешком💅🏻 📲+7(916)519-55-00 6)Борисовские пруды 16/3, м. Борисово , 4 мин пешком 📲+7(909)925-33-99 🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺 Beauty Nail Sunny 💄 💇🏼‍♀ 1) Новый Арбат 25, м. Смоленская, 4 мин пешком 💇🏻‍♀ 📲+7(916)633-95-59 2)Б. Якиманка 32 , м. Октябрьская, 3 мин пешком 💄💇🏽‍♀ 📲+7(903)614-45-57

A post shared by Nail Sunny (@nail_sunny) on

Vještičji nokti
Ovaj oblik i dužina neodoljivo podsjećaju na vještice iz bajki ili horor filmova. No najgore u svemu je neuredna kožica oko noktiju. Uređivanje kutikule trebala bi biti osnova svake manikure.

 | Autor: Facebook/Predrag Suka Facebook/Predrag Suka

Možda vas zanima "Ovako mi nokti izgledaju nakon 6 godina trajnoga laka" Rubrika Beauty Beauty

Šljokice na krivom mjestu
Šljokičasta manikura je siguran način da se istaknete, ali mislimo da bi šljokice trebale ići na nokte, ne oko njih. Također, ovi nokti su neugodno kratki. 

 | Autor: Facebook/Predrag Suka Facebook/Predrag Suka

Pribor za jelo?
Još jedni predugački nokti vještičjeg oblika. No ovi imaju jednu neočekivanu prednost - izgledaju kao da bi mogli poslužiti umjesto plastičnog noža ili vilice. 

 | Autor: Facebook/Predrag Suka Facebook/Predrag Suka

Peraje?
Postoji više oblika noktiju - ovalni, kvadratni, stiletto...nismo sigurni da ovi nokti spadaju u bilo koji poznati oblik. Možda su inspiracija za ovaj look bile riblje peraje?

 | Autor: Facebook/Predrag Suka Facebook/Predrag Suka

Za ljubiteljice sira 
U redu, u ovom slučaju možemo pohvaliti spretnost manikerke, jer vjerojemo da ovo nije lako izvesti. Ali čak i najveće ljubiteljice sira bi trebale dobro razmisliti žele li ovo na svojim noktima. 

 | Autor: Facebook/Predrag Suka Facebook/Predrag Suka

Plastelin-manikura
Ovi nokti su u svakom slučaju predugački. Kombinacija boje, oblika i dužine podsjeća na one štapiće plastelina koji su nam se lijepili za prste kad smo bile male.

 | Autor: Facebook/Predrag Suka Facebook/Predrag Suka

Pseća manikura
I za kraj - koliko god vas privlačila ideja da i svom ljubimcu priuštite manikuru - radije nemojte. Lak za nokte i cirkoni su namijenjeni isključivo za ljudske nokte.

Photo: Facebook/Predrag Suka

Komentari 0