Life&style

VIDEO: Djed koji šminka unuku baš nas je raznježio

  • Youtuberica Megan Margot ugostila je svog djeda koji ju je našminkao
  • Djed se u izazovu prilično dobro snašao
  • Djed je priznao da se nije baš zabavio, ali učinio je to za nju
Možda vas zanima Kriterij je čudan, ali postoji 6 osobnosti frajera. Koji je tvoj? Rubrika Life&style Life&style

Odnos djeda i unuke uvijek je poseban i prilično smo sigurni da ne postoji slična vrsta povezanosti. I sama pomisao na naše djedove odmah nas usrećuje i izaziva nježnost. Baš i kao video koji smo jutros vidjeli sasvim slučajno.  Kanadska youtuberica Megan Margot vrlo je popularna zbog svojih beauty videa i modnih lookbookova, a njen kanal, koji postoji već 5 godina, ima 152 tisuće pratitelja. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MEGAN MARGOT 梅根 (@meganmargot) on

 Prije nekoliko tjedana, Megan je u videu je odlučila ugostiti svog djeda (od kojeg je očito i naslijedila prodorno plave oči). Simpatični djedica stigao joj je u posjet pa ga je Youtuberica odlučila zamoliti da ju našminka. Duhoviti djed rado je pristao na izazov i odlučio se pritom dobro zabaviti. 

Možda vas zanima Što kaže horoskop, koji parfem najviše odgovara tebi, a koji tvom muškarcu? Rubrika Beauty Beauty

Na samom početku, djed je puder unuci nanio prstima, a potom joj crnom olovkom popunio obrve. Prilično nevješto, djed je nanio i sjenila, a potom se upustio u stavljanje umjetnih trepavica. ''Sada postaje komplicirano.'' - rekao je djed i izbliza se upoznao s popularnim Duo ljepilom.   | Autor: YouTube Screenshot YouTube Screenshot

Nakon desetak minuta priličnog urnebesa, djed je make up priveo kraju, a Megan se pogledala u ogledalo i prilično se iznenadila. ''Mislim da si ovo napravio bolje od mnogih djevojaka koje vidim na ulici.'' - pohvalila ga je unuka te pitala djeda je li uživao. ''Nisam uživao, ali učinio sam to za tebe.'' - zaključio je djed i dodao da mu je supruga sigurno uživala dok je on morao nanositi unukin make up. Preslatko, zar ne?

Photo: YouTube Screenshot

Komentari 0