Life&style

Većinu horoskopskih znakova čeka turbulentan tjedan - imamo dobre vijesti za samo tri znaka

  • Bikovi će biti zaboravni te u polusnu, a rakove očekuju nesporazumi
  • Ovnovima će sve polaziti od ruke i privlačit će čarobno pripadnike suprotnog spola, dok će vodenjaci uživati u centru pažnje
  • Pogledaj što zvijezde donose tvom horoskopskom znaku ovaj tjedan

Zbog regresivnog Merkura sada se savjetuje sljedeće: ne gubiti živce, sve provjeriti tri do četiri puta, isplanirati si više vremena te ostati mirna. Budi smirena ako zaboraviš termin kod kozmetičarke, ako zakasniš na sastanak, ako ti je pobjegao vlak, a aplikacija za taksi ne radi kako treba ili si naručila haljinu dva broja premalu. Brzo će sve to proći…

Ovan

Imaj povjerenja u sebe i svoje sposobnosti – sve će ti ići kao po loju. Ovaj ćeš tjedan biti jako karizmatična i seksi – očekuje te puno zabave i uspjeha! Osim na ljubavnom planu, na poslovnom ti se smiješi napredovanje – jer ćeš sve odrađivati s nevjerojatnom lakoćom. Međutim, nemoj očekivati da će se to dogoditi tijekom ovog tjedna – postavit ćeš dobre temelje, a za korak naprijed na poslu ipak ćeš morati još malo pričekati.

via GIPHY

Bik

Osjećat ćeš se kao da je netko bacio kletvu na tebe. Tjedan će ti biti turbulentan, a osobito kad je riječ o sastancima, razgovorima s prijateljicama i kolegama – uvijek nešto i uvijek ćeš negodovati. Ili ćeš zaboraviti termine i kasniti. Nema druge nego da detaljno isplaniraš vrijeme i strogo se držiš rasporeda. Jedino će ti dobro ići na poslu – pokazat ćeš da si prava stručnjakinja.

Možda vas zanima Ovih 6 horoskopskih znakova pršti od energije – jednostavno ne mogu sjediti ni minute Rubrika Life&style Life&style

Blizanci

Skretanja te nerviraju? Odugovlačenja također? Međutim oboje je dobro za tebe – možeš u miru raditi na projektu i poboljšati ga. Osim toga, možeš učiti kako biti strpljivija te se opustiti. Budi više kod kuće, ispeci si neki fini kolač, pogledaj seriju… Važno je da se opuštaš.

Rak

Vrlo su izgledne svađe i prepirke zbog različitih stavova. Tvoje tipična rečenica ovaj tjedan glasit će: „Ne vjerujem da si…!“ Tvoj partner morat će ti temeljito objasniti zašto je napravio ovo ili ono. Stoga za vikend iziđi s prijateljicama i zabavi se. Tvoja majka će se jako veseliti ako je izvedeš na kavu.

via GIPHY

Lav

Detalji su ono što čini razliku. U svim područjima – svejedno je li riječ o stajlingu, kuhanju ili poslu – poboljšat ćeš se, jer si vrlo pažljiva te istovremeno odlučna da napraviš nešto posebno. U ljubavi ti sve ide sjajno. Sada je dobra faza za romantično putovanje.

Možda vas zanima Ovi horoskopski znakovi su strahovito sebični i vole kontrolu, tvrdi astrologija Rubrika Life&style Life&style

Djevica

Puno ćeš razgovarati. O čemu? Neki će imati potrebu pričati ti sve i sva – nekontrolirano, tek da nešto kažu. Dobra je opcija da pokušaš izbjeći takve ljude te sačuvati živce. Dobro će ti doći malo samoće. Idealno bi bilo da kreneš na neki sport ili vježbanje.

Vaga

Ponedjeljak definitivno nije tvoj dan – 80 posto tijela ti je umorno, ostali dio je gladan. Krivac za to je tvoj stil života – nemoj pretjerivati! Od utorka kreće sve nabolje. Premda ćeš imati jako puno posla, uspješno ćeš sve svladavati.

via GIPHY

Škorpion

Dobit ćeš poriv za pospremanjem, čišćenjem cipela, pranjem, slaganjem stvari – a možda si čak priuštiš i neki novi kuhinjski aparat. Tvoje zalaganje će te veseliti i opuštati. Pripazi na vrijeme: bit ćeš sklona kašnjenju.

Strijelac

Tvoja moć flertovanja je na maksimumu, tvoje samopouzdanje je super! Međutim, bit ćeš malo nespretna u komunikaciji. Razlog: smatrat ćeš da a) su svi pametni poput tebe te b) svi imaju potrebe poput tvojih. Međutim, sa svojim šarmom ćeš oduševljavati sve oko sebe – nitko ti neće moći odoljeti!

Jarac

Tvoj život je ponekad poput šarenog mozaika: puno malih, šarenih komadića čine cjelinu. Imaš vrlo različite potrebe te ne možeš sve utažiti u isto vrijeme. Ponekad se isprepliću i za to trebaš različite ljude. U ekstremnim slučajevima ti jedan muškarac nije dovoljan…

via GIPHY

Vodenjak

Svi će te obožavati! Tvoji kontakti s ljudima bit će vrlo dragi i opušteni. Pažljiva si, slušaš i pomažeš slabijima. Također znaš pohvaliti druge – to će im biti velika motivacija. Na poslu ćeš morati nešto nanovo napraviti ili će se neki projekt neočekivano oduljiti. To te neće previše brinuti – ostat ćeš cool.

Ribe

Neke ribe će se zabavljati u maškarama i dobro se provesti. Međutim, možda ćeš spadati među one koje to ne vole. Onda ćeš se radije koncentrirati na svoju karijeru te njegovati svoj imidž ambiciozne osobe. Iskoristi mudro pukotine koje drugi ostavljaju za sobom.
 

Ida Prester demonstrirala nam je kako napraviti samopregled dojki. miss7 te podsjeća da pozoveš prijateljicu s kojom ćeš sklopiti #pinkypromiss - obećanje uz koje ćete lakše razviti naviku redovitog samopregleda dojki.
 

 

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0