Life&style

Večera Matije Bogdana i Hrvoja Zirojevića u 7 Seas restoranu na Korčuli garantira pravi gastro spektakl

  • Novo izdanje Aminess Wine & Gourmet Nightsa ovoga puta održat će se na otoku Korčuli, po prvi puta u 7 Seas Restaurant & Baru 22. srpnja
  • Za visoku razinu enogastronomskog iskustva na Korčuli pobrinut će se chefovi Matija Bogdan i Hrvoje Zirojević te vinarije Bura-Mrgudić i Merga Victa
  • Ova impresivna večera u 7 Seas Restaurant & Baru posebna je po tome jer chefovi u pripremi jela veliku pažnju pridaju lokalnim namirnicama, poštujući pritom jednostavnu otočku kuhinju baziranu na tradicionalnim okusima
  • Pročitaj više: 7 seas Restaurant & Bar nova je gastro destinacija koju se isplati posjetiti na putovanju Jadranom

Aminess nastavlja sa šestom sezonom uspješnog projekta Aminess Wine & Gourmet Nights. Novo izdanje Aminess Wine & Gourmet Nightsa ovoga puta održat će se na otoku Korčuli, po prvi puta u 7 Seas Restaurant & Baru, u subotu, 22. srpnja od 19:30h. Za visoku razinu enogastronomskog iskustva na Korčuli pobrinut će se chefovi Matija Bogdan i Hrvoje Zirojević te vinarije Bura-Mrgudić i Merga Victa.

 | Autor: Aminess Aminess

7 Seas Restaurant & Bar na otoku Korčuli prepoznat je među lokalnim stanovništvom po konceptu visoke gastronomije naziva 7 Seas. Ovaj koncept označava upotrebu kvalitetnih lokalnih sastojaka i namirnica pri kreiranju jela, vrhunsku razinu usluge te sofisticirane kulinarske tehnike.

 | Autor: Aminess Aminess

Gosti restorana će imati priliku uživati u kreativnim jelima chefova Matije Bogdana i Hrvoja Zirojevića, popraćenima vrhunskim buteljama iz vinarija Bura-Mrgudić i Merga Victa. Jelovnik Aminess Wine & Gourmet Nightsa na Korčuli sastoji se od pet sljedova. Kao predjelo, bit će servirana hobotnica u savuru, a potom tartar od filea dalmatinske govedine s kremom od korčulanskog začinskog bilja. Za glavno jelo chefovi Bogdan i Zirojević pripremaju raviole punjene telećim jezikom te jadransku tunu uz velouté od graška, mrkve, korabice i mente. Kao desert na kraju sjajne večere goste će obradovati namelaka od ružmarina, badema i limete.

 | Autor: Aminess Aminess

Ova impresivna večera u 7 Seas Restaurant & Baru posebna je po tome jer chefovi u pripremi jela veliku pažnju pridaju lokalnim namirnicama, poštujući pritom jednostavnu otočku kuhinju baziranu na tradicionalnim okusima koji se vješto kombiniraju sa suvremenim načinima pripreme.

Otok Proizd Možda vas zanima Otočić pokraj Korčule krije nevjerojatne ljepote, tirkizno more i rajske plaže koje oduzimaju dah Rubrika Life&style Life&style

Mjesto na Aminess Wine & Gourmet Nightsu na Korčuli moguće je rezervirati na broj telefona +385 52 858 600 i to po cijeni od 80 eura za jednu osobu. Iduća prilika za uživanje u sjajnim jelima chefova Matije Bogdana i Hrvoja Zirojevića bit će već 26. kolovoza i 15. rujna, kada im u goste stižu vinarije Bačić i Skaramuča te Nerica i Antuno.

Photo: Aminess

Komentari 0