Life&style

Saznaj kome ćemo ostvariti savladavanje izazova s frendicom!

miss7 i Vichy MINÉRAL 89 imaju misiju: biti najjači booster prijateljicama. Možda ste se ti i tvoja BFF poželjele skočiti bungee jumping, uloviti selfie s omiljenim pjevačem, naučiti ples oko šipke ili nešto stoto? Sada imate priliku to i ostvariti!

Dobitnice nagradnog natječaja:

Let balonom osvojila je:
1. Kumice

Vichy MINÉRAL 89 osvojile su:

1. Dvije Anite
2. Avanturisti u duši
3. :D
4. Marta
5. D&M
6. Vija
7. Ama
8. BFF 
9. Plavuše
10. Iva

Čestitamo sretnim dobitnicama!
Kontaktirat će vas redakcija u najkraćem mogućem roku putem maila.

 

'Svi se žele s tobom voziti u limuzini, no ono što ti treba je netko tko će s tobom sjesti u autobus kad ti se limuzina pokvari'', rekla je mudra i uvijek inspirativna Oprah Winfrey – i ne možemo se više s njom složiti. Iako bismo se sve mi, ruku na srce, željeli sa svojom prijateljicom bezbrižno vozikati u limuzini uz čašu pjenušca i dobru glazbu na najjače, ipak nas život ukrca i na ne tako udobne vožnje busom, a na takvom putu treba imati dobro društvo. A možeš li izabrati bolje društvo od svoje BFF-ice, svoje Booster Friend Forever, one koja će ti u opasnom zavoju čvrsto stisnuti ruku, one koja će ti pomoći dosadnu i dugu vožnju pretvoriti u čistu zabavu i koja će ti možda predložiti da se ne iskrcate na stanici kojoj ste planirale već otputujete još malo dalje, čisto da vidite kamo vas to može odvesti?!

 | Autor: Shutterstock/Instagram Shutterstock/Instagram

Znaš o čemu pričamo, zar ne? Sigurno ti je poznato da su miss7 i Vichy zajedničkim snagama odlučili naučiti što više o prijateljstvu, tom kompleksnom, nadahnjujućem i više od svega, osnažujućem odnosu koji ima nevjerojatan utjecaj na našu sliku o samima sebi, na naše samopouzdanje, na to koliko ćemo se dobro osjećati u vlastitoj koži. U najvećem istraživanju o prijateljstvu u Hrvatskoj željeli smo iz prve ruke doznati o tome kako ti i ostale mlade žene u našoj zemlji doživljavate i proživljavate prijateljstvo, na kojem je mjestu tvoje liste prioriteta, je li tvoja najbolja prijateljica tvoj najmoćniji booster za samopouzdanje i koliko jedna drugu podržavate u odlukama i motivirate na nova iskustva koja će obogatiti i začiniti vaše živote. Hvala svima vama našim frendicama koje ste ispunile anketu i dale nam kristalno jasnu sliku o prijateljstvu u svijetu milenijalki - podrobnu analizu i sve zanimljivosti iz našeg istraživanja uskoro ćemo podijeliti s tobom, a za sada evo samo nekoliko zanimljivih podataka:

  • 91% ispitanika potvrdilo je da će se lakše odvažiti na iskustva kada su frendovi tu da nas boostaju
  • 53% smatra da im u bitnim stvarima pomaže razgovor s prijateljima
  • 74% kaže da im BFF daje osjećaj da mogu nešto dobro napraviti

 | Autor: Shutterstock/Instagram Shutterstock/Instagram

Već iz samo ovih nekoliko podataka sasvim je jasno koliko važnu ulogu BFF ima na naše samopouzdanje, a Vichy želi biti dodatni vjetar u jedra tom nadahnjujućem odnosu. Jednako tako, kao što već dobro znaš, miss7 slavi prijateljstvo i zato s Vichyjem milenijalkama pruža mogućnost da ostvare svoje želje i sa svojom BFF-icom svladaju izazove koje su uvijek htjele, a iz nekih razloga još nisu uspjele. Možda ste poželjele skočiti bungee jumping, uloviti selfie s omiljenim pjevačem, naučiti ples oko šipke ili nešto stoto? Prihvati izazov, pozovi svoju Booster Friend Forever i krenite zajedno u svoju avanturu. Kako?

1. Posjeti stranicu bff.hr
2. Napiši koji bi izazov htjela svladati sa svojom BFF i objasni zašto baš s njom

3. Pošalji nam vašu zajedničku fotku
4. Personaliziraj okvirom

Moći ćeš čitati i lajkati ostale prijave, shearati priče na Facebooku i sigurni smo, uz sve se to dobro zabaviti, no, ako baš ti i tvoja prijateljica budete pobjednički par, miss7 i Vichy vam pomažu u svladavanju vašeg izazova. Također, 10 kandidatkinja čeka genijalna nagrada – Vichy MINÉRAL 89. 

 | Autor:


Svi mi imamo izazove koje trebamo savladati... Da bi se odvažili na njih potrebno nam je samopouzdanje. Prijateljica je ta koja te čini hrabrijom i snažnijom iznutra. Ona je ta zbog koje se osjećaš bolje u svojoj koži. A ono što je prijateljica za tebe, to je Vichy Minéral 89 za tvoju kožu.

 


MINÉRAL 89 povećava funkciju barijere kože koja je svakim danom sve jača u borbi protiv štetnih utjecaja zagađenja, stresa i umora pa je iz dana u dan koža hidratizirana, boljeg tonusa i blista onim zdravim, svježim sjajem. Pa tko ne bi htio ovakvu nagradu?!

Zato požuri, s velikim veseljem očekujemo tvoj i BFF-ičin izazov i - držimo vam palčeve!

Pročitaj pravila natječaja.

 | Autor:

 

Photo: None

Komentari 0