Life&style
Zločesta majka

Uzela je svojoj djeci sladolede iz ruku i bacila ih u smeće: "Ja sam najzločestija mama na svijetu"

  • Reakcija ove mame zapalila je Internet - što ti misliš o njezinom postupku?
  • Mnogi su je podržali i čestitali joj na onome što je napravila, ali bilo je i onih koji misle da je reakcija esktremna
  • Je li doista opravdan razlog za uzeti djeci sladoled i baciti ga u smeće? Hoće li djeca naučiti lekciju?

Na Facebooku je Jaime Primak Sullivan, autorica i glumica u jednom američkom reality-showu, pisala o danu kad za svoju djecu postala „najzločestija mama na svijetu“ – a za to je dobila odobravanje iz raznih krajeva svijeta. 

„Zapravo smo imali sjajan vikend“, napisala je majka troje djece (5, 7 i 8) na Facebooku. Bili smo u prirodi, zajedno se družili, zabavljali i igrali. Zatim ih je odvela na sladoled. 

Djeca su iščupala prodavačici sladoled iz ruku  

Ali trenutak u slastičarnici je sve promijenio, napisala je Jaime: „Djevojka (vjerojatno oko 17 godina) dala je jednom po jednom mom djetetu sladoled. Nijedno je nije pogledalo u oči - nijedno se nije zahvalilo. Ni njoj, niti meni. Dakle, odlučila sam malo pričekati. Brojala sam do deset. Ispratila sam van djecu gdje sam im sasvim mirno uzela sladolede i – dok su me oni šokirano gledali – i bacila sladolede u kantu za smeće.“ 

Snalažljiva mama izmislila je genijalan trik za upotrebu korica kruha koje njezina djeca ne vole

Gledati u oči i reći „hvala“ 

Kao što je bilo za očekivati, djeca su počela plakati i urlati. Tek kad su primijetili da ih majka smireno gleda, smirili su se. „Objasnila sam im da će i oni, ako budu imali sreće, jednom imati posao kao ova mlada žena. I da bih željela da ih drugi ljudi vide. Doista vide. Gledaju u oči i zahvale se. Sa pet, sedam i osam godina prestari su da idu po svijetu bez manira i pristojnosti“, ispričala je majka. 

 | Autor:

Njen post je na Facebooku izazvao salve oduševljenja. Sakupio je oko 350.000 lajkova, gotovo 50.000 puta je podijeljen. Druge majke slavile su Jaime te podijelile svoja slična iskustva – kad su i one bile „najzločestije mame na svijetu“. 

Mama potaknula opaku raspravu na internetu nakon što je pokazala što daje svojoj djeci kao - slasticu

Ja neću iščupati konobaru koktel iz ruku 

Naravno da je Jaimin post izazvao i mnogo ljutnje. Neki tvrde kako je previše ekstremna, da je povrijedila osjećaje svoje djece i slično. Potom je Jaime snimila video: „Razumjela sam. To su djeca, uzbuđena su kad dobiju sladoled. Ja sam majka i kad odem u kafić uzbuđena sam kad dobijem koktel. Ali konobaru nikad ne bih iščupala koktel iz ruke i nestala bez i jedne riječi zahvale. A vjerujte mi, trebam taj koktel više nego moja djeca sladoled.“  

 | Autor: Facebook/Predrag Suka Facebook/Predrag Suka

 

Maja Šuput u svom prvom javnom nastupu nakon poroda za novi broj miss7 magazina otkriva otkud je došla ideja da se sin zove Bloom

Photo: Facebook/FURKA
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ExtrenmeUslugazajma

    Trebate li zajam? Morate se prijaviti za ekstremne zajmove i oni daju zajam u iznosu od 2,5 posto koji se primjenjuje danas i bit ćete zahvalni. Kontaktirajte ih na sljedeće načine. Whatsapp: +1 (631) 458-5021 E-adresa: Extremeglassloans20@gmail.com Vrijedni su povjerenja ... prikaži još!
  • manfred

    stroga mama