Life&style

Mama potaknula opaku raspravu na internetu nakon što je pokazala što daje svojoj djeci kao - slasticu

  • Erin Bachman (27) podijelila je video omiljenog slatkiša svoje djece
  • Riječ je o poznatim vodenicama, odnosno vodi zaleđenoj u kalupima od sladoleda
  • Brojni drugi korisnici nisu baš s oduševljenjem reagirali te su rekli kako bi oni djeci dali prave slatkiše

Jedna mama pod imenom Erin Bachman odlučila je podijeliti svoj trik pomoću kojeg se njezini sinovi zdravije hrane. Objavila je video na Tik Toku u kojem pokazuje kako sprema ''omiljenu slasticu'' svojih sinove. Zapravo je riječ o poznatim vodenicama, koje smo kao djeca obožavali jesti, no ne sadrže šećer kao one koje pamtimo. Erin u kalupe od sladoleda doslovno ulijeva običnu vodu koju zatim zamrzava. 

@erinbachman_

Introducing my kids favorite treat that they constantly beg for... WATER POPSICLES💀😭😂 ##momlife ##momsoftiktok ##parentlife ##tiktokmom

♬ LMFAO - sssniperwоlf000

Erin je rekla kako je na ovu ideju došla kad je vidjela da njezin sin liže kockice leda dok je ona prala posudice u kojima inače priprema led. Kalupe za sladoled je već imala doma pa je odlučila napraviti svojoj djeci ''poslasticu''. Također, rekla je kako je njena verzija zapravo bolja od klasičnih jer ne sadrži šećer te nakon nje ne ostaje nered i nisu ljepljive. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Keri Michelle (@motivatedmomboss) on

Mnogi korisnici se nisu složili s ovom mamom te su komentirali kako bi oni djeci dali prave slatkiše ili bi u ovu vodu dodali šećer. Erin Bachman je objasnila kako su njezini sinovi svjesni činjenice da jedu samo led što znači da im ona ne laže i da ih ne vara. Ipak, našlo se i nekoliko korisnika koji su pohvalili njezinu metodu te su komentirali kako svoju djecu održava hidratiziranima, ali da će i oni sami probati s ovim ''desertom''. A kakvo je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Možda vas zanima Video koji pokazuje kako iscijediti limun na genijalan način, bez rezanja i špricanja, raspametio je internet Rubrika Life&style Life&style
Photo: shutterstock

Komentari 0