Life&style

Uz ova 4 trika lako ćeš pospremiti i posložiti plastične kuhinjske posude i poklopce

  • Ne možeš pronaći odgovarajući poklopac za plastičnu posudu?
  • Tupperware posude nagomilale su se po raznim ormarićima i ladicama?
  • Vrijeme je da ih pospremiš i sortiraš – pokazat ćemo ti kako 

Poklopci od tupperware posuđa misteriozno nestaju? S ovim mudrim trikovima za sortiranje i slaganje to se više neće događati. Pogledaj o čemu se radi…

1. Stalci za tanjure 

Ovo je vrlo jednostavno i kreativno rješenje: iskoristi stalak za tanjure kako bi posložila poklopce plastičnih posuda. Kad ih poslažeš okomito, puno ih stane i neće tek tako lako nestati. Osim toga, poklopce možeš posložiti po veličini pa ćeš lako pronaći onaj koji ti je potreban.

 | Autor: Pinterest Pinterest

2. Stalak za časopise

Ako se odlučiš za stalak za časopise, možeš stilski posložiti tupperware. Stalci su obično od metala te su dizajnirani u industrijskom stilu. Ovaj način spremanja je nešto posebno i dat će „ono nešto“ tvojoj kuhinji. 

 | Autor: Pinterest Pinterest

Možda vas zanima S ovim genijalnim trikom plastične posude za hranu će ti opet biti savršeno čiste Rubrika Life&style Life&style

3. Kutije i košare 

Male kutije za spremanje igračaka ili knjiga izvrsne su za spremanje plastičnog posuđa. Jednostavno ih potom staviš u ili na kuhinjske ormariće. Najbolje je poklopce staviti jednu, a posude u drugu kuriju. Savjet: stavi posude jednu u drugu kako bi uštedjela prostor. 

 | Autor: Pinterest Pinterest

4. Razdijeli ladice 

Kako bi poklopci i posude ostali na mjestu, preporučuje se staviti u ladice poprečne pregrade. Ako staviš jednu pored druge, između ćeš dobiti prostor za poklopce. Tako će ladica biti uredno pospremljena , a poklopci na dohvat ruke. 

 | Autor: Pinterest Pinterest

Možda vas zanima Loše navike: Ove stvari u kuhinji trebaš odmah prestati raditi Rubrika Life&style Life&style
Photo: Shutterstock/Getty

Komentari 0