Life&style

S ovim genijalnim trikom plastične posude za hranu će ti opet biti savršeno čiste

  • Plastične posude za spremanje hrane – zovemo ih još i Tupperware, prema tvrtki koja ih masovno proizvodi – dio su gotovo pa svake kuhinje
  • Međutim, nakon nekog vremena dobije mrlje, odnosno, izgleda da je toliko prljavo da se ne može više očistiti
  • Ali, to uglavnom nije istina – s ovim trikom ćeš u trenu očistiti zamrljane plastične posude, a trebaju ti tek tri stvari koje garantirano imaš kod kuće

Ako si jednom nosila špagete s umakom od rajčice ili zelenim pestom u plastičnoj posudi za hranu, onda je nakon toga možeš baciti – ako ti je važan čisti izgled posude. Naime, plastika se brzo oboji te se često ne opere ni u perilici za posuđe. Kako je dobro da imamo brz i jednostavan trik protiv obojanog plastičnog posuđa!

via GIPHY

Šećer, deterdžent, kockice leda i voda

To je sve što ti treba da očistiš plastično posuđe. Jednostavno prekrij dno posuđa šećerom, stavi na to malo deterdženta, dodaj kockice leda te ulij vodu. Kratko promiješaj te ostavi da djeluje oko sat vremena. Potom isperi – i sve bi trebalo biti potpuno čisto.

via GIPHY


Ida Prester demonstrirala nam je kako napraviti samopregled dojki. miss7 te podsjeća da pozoveš prijateljicu s kojom ćeš sklopiti #pinkypromiss - obećanje uz koje ćete lakše razviti naviku redovitog samopregleda dojki.
 

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0