Life&style

Uskoro stiže spinoff omiljene serije ‘Lude sedamdesete’, a vraća se i originalna glumačka postava!

  • “Lude sedamdesete” dobivaju novi spinoff
  • Radnja serije pod nazivom “That ’90s Show” bit će smještena u 90-e
  • Vraća se i većina glumačke postave iz originalnog showa

Svi se sjećamo hit humoristične serije “Lude sedamdesete”, a sad na Netflix dolazi i spinoff ovog popularnog sitcoma. Kako navodi Variety, u planu je 10 epizoda novog showa pod nazivom “That ‘90s Show”.

Iako se možda čini rano za početak parodiranja 90-ih, između početka prikazivanja “Ludih sedamdesetih” i vremena u kojem je radnja serije smještena, zapravo je sličan razmak u godinama u odnosu na novu seriju i razdoblje u koje će ona biti smještena, a to su 90-e.

Producenti ovog humorističnog ostvarenja koje će se prikazivati na Netflixu su Marcy Carsey i Tom Werner, koji su ujedno producirali i originalni sitcom “Lude sedamdesete”, kao i ne baš tako uspješan prvi spinoff “That ‘80s Show”.

Felicity Možda vas zanima Sjećaš li se Felicity? Obožavali smo ovu seriju, a evo gdje su glavni protagonisti 20 godina kasnije Rubrika Life&style Life&style

“Lude sedamdesete”

“Lude sedamdesete” prvo su prikazivane na televiziji Fox, a kasnije smo ga imali priliku i mi gledati na našim programima. Serija se prikazivala od 1998. do 2006 kroz 8 sezona i 200 epizoda te je u zvijezde pretvorila danas slavne glumce poput Ashtona Kutchera, Mile Kunis, Tophera Grace i Wilmera Valderrame.

Radnja je smještena u Wisconsinu, a prva epizoda počinje 17. svibnja 1976. Priča se uglavnom vrti oko ljubavne veze dvoje tinejdžera, Erica (Topher Grace) i Donne (Laura Prepon) koja se duhovito sukobljava s strogim roditeljskim metodama Ericovih roditelja, Kitty i Reda, koje su utjelovili Debra Jo Rupp i Kurtwood Smith.

Radnja nove “That ‘90s Show”

U epizodama nove serije, radnja započinje u 1995. godini. Ericova i Donnina kći, Leia Forman, vraća se u Wisconsin posjetiti baku i djeda uz sve pojedinosti koje duhovito podsjećaju na 90-e te će zasigurno nasmijati sve milenijalce. Iz originalne glumačke postave za sad se sigurno vraćaju kurtwood Smith i Debra Jo Rupp kao bračni par Foreman te većina produkcijskog tima.

Prema Varietyju, potvrđeno je kako je i ostatak glumačke postave zasad prihvatio barem cameo uloge u novim epizodama. Topher Grace, Laura Prepon, Ashton Kutcher, Mila Kunis, and Wilmer Valderrama se svi navodno vraćaju. Iznimka je jedino Danny Masterson, koji je igrao ulogu Hyde u “Ludim sedamdesetim”. On se sigurno neće pojaviti u novom showu budući da je suočen s nekoliko optužbi za seksualno uznemiravanje.

Možda vas zanima Bob Saget, zvijezda poznatog sitcoma Puna kuća, pronađen je mrtav u hotelskoj sobi Rubrika Stars Stars
 
Photo: Instagram@gisou

Komentari 0