Stars

Bob Saget, zvijezda poznatog sitcoma Puna kuća, pronađen je mrtav u hotelskoj sobi

  • Stand-up komičar i glumac, Bob Saget, pronađen je mrtav
  • Uzrok smrti još nije objavljen
  • Najpoznatiji je bio po ulozi Dannyja Tannera u sitcom "Puna kuća"

Svijet komedije izgubio je legendarnog komičara i glumca, Boba Sageta. Imao je 65 godina. Stand-up komičar bio je najpoznatiji po svojim ulogama u humorističnim serijama. Prvenstveno je to bila "Puna kuća", koja se prikazivala do sredine 90-ih, a u njoj je Saget glumio samohranog oca triju djevojčica Stephanie, D.J. i najmlađe Michelle (uloga koja je proslavila sestre Olsen, Mary-Kate i Ashley, koje su se izmijenjivale u ulozi i postale dječje zvijezde). 

Puna kuća | Autor: ABC ABC

Bob Saget nažalost je jučer pronađen mrtav u sobi hotel Ritz-Carlton u Orlandu na Floridi. Uzrok njegove smrti još nije objavljen javnosti. Za E! News policija je dala ovu izjavu: “9. siječnja 2022., nedugo nakon 16 sati, policajci su odgovorili na poziv o nesrećenoj osobi. Pri dolasku, u hotelskoj sobi pronašli su muškarca koji je bio bez svijesti. Identificiran je kao Robert Lane Saget i proglašen je na mjestu mrtvim. Nemamo daljnjih informacija o uzroku smrti, a detektivi u ovom slučaju nisu pronašli znakove nasilne smrti ili zlouporabe droga.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Bob (@bobsaget)

Saget je u vrijeme smrti bio na svojoj stand-up turneji. Zadnji nastup imao je 8. siječnja u Ponte Vedra Concert Hall u Ponte Vedra Beach, blizu Jacksonville ana Floridi. Te večeri, na Instagramu je objavio fotografiju koja je postala njegova zadnja objava. 

Uz selfie, Bob je napisao: “U redu, jako mi se svidio večerašnji nastup u @pontevedra_concerthall u Jacksonvilleu. Jako dobra publika. Puno pozitive. Tako je bilo i jučer u Orlandu u Hard Rock Live. Jako zabavna publika i puna poštovanja."

"Hvala još jednom @comediantimwilkins na otvaranju. Nisam imao pojma da sam odradio set od dva sata večeras. Ponovo sam u stand-up komediji kao kad sam imao 26. Čini se da pronalazim svoj novi glas i uživam u svakom trenutku.”

Puna kuća Možda vas zanima Fanovi 'Pune kuće' oduševljeni – fotografija odala snimanje novih nastavaka popularne serije? Rubrika Life&style Life&style

Nakon objave o njegovoj smrti, obitelj preminule zvijezde dala je izjavu za medije.  “S tugom potvrđujemo da je naš voljeni Bob danas preminuo. Bio nam je sve i želimo da znate koliko je volio svoje obožavatelje, nastupe uživo i povezivanje ljudi smijehom”, stoji u izjavi. “Pozivamo vas da nam se pridružite u sjećanju na ljubav i smijeh koje je Bob donio svijetu.”

Ostat će zauvijek zapamćen po ulozi u "Punoj kući" kao Danny Tanner, brižni tata koji živi u čudnoj i zabavnoj simbiozi s tri kćeri i dvojicom prijatelja, nastupao je devet godina, a nedavno je i ponovio ulogu u Netflixovom nastavku serije, Fuller House. Prije velikog uspjeha "pune kuće" komičar Saget već je bio poznat diljem svijeta zbog reality showa "Šaljivi kućni video" koji je bio hit show 80-ih, a prikazivao se i kod nas. U njemu je komentirao videa s raznim nezgodama i smiješnim situacijama koja su sami gledatelji slali u emisiju. 

Bob Saget iza sebe je ostavio suprugu Kelly Rizzo i tri kćeri, Aubrey, Laru i Jennifer, koje je dobio s prvom suprugom, Sherri Kramer. Od Boba Sageta dirljivim izjavama oprostile su se i njegove kolege iz Pune kuće, John Stamos, Candace Cameron i Mary-Kate i Ashley Olsen.

Možda vas zanima Zauvijek su odustale od glume! Evo čime se bave i kako izgledaju nekoć megapopularne blizanke Olsen Rubrika Life&style Life&style
Photo: Profimedia/Instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    tako mi je žao bio je dobar glumac, tuzno rip bob