Life&style
Puna kuća

Fanovi 'Pune kuće' oduševljeni – fotografija odala snimanje novih nastavaka popularne serije?

  • Uz obitelji Tanner mnogi su odrasli tijekom 90-ih godina
  • Serija Puna kuća (Full House) zbog popularnosti dobila je i nove nastavke 'Fuller House' koja je također došla svome kraju 2019. godine
  • Međutim, čini se kako bi slatka obitelj ponovo mogla udružiti snage na novim projektu, a fanovi u to imaju razloga vjerovati sve zbog jedne fotke

Krajem 80-ih i početkom 90-ih mnogi su jedva čekali sjesti pred televizore kako bi uživali u novim zgodama obitelji Tanner i njihovih prijatelja u kultnoj američkoj humorističnoj seriji ''Puna kuća''. Serija prati samohranog oca Dannyja Tannera koji uz pomoć svog najboljeg prijatelja Joeyja Gladstonea i šurjaka Jesseja Katsopolisa odgaja tri male kćeri, Donnu Jo "D.J.", Stephanie "Steph" i bebu Michelle, a živopisna ekipa osvojila srca gledatelja diljem svijeta.

Možda vas zanima Ispočetka gledaš reprize Prijatelja, CSI-a, Dva i pol muškarca? To je dobro za tvoje zdravlje! Rubrika Life&style Life&style

I godinama kasnije fanovi su bili u prilici odgledati nove epizode u nastavku serije ''Fuller House'' na Netflixu. No, i nova serija s gledateljima se oprostila sa svojom petom, posljednjom sezonom, u kojoj su sestre D.J. (Candace Cameron Bure) i Stepanie Tanner (Jodie Sweetin) u pripremama za trostruko vjenčanje skupa s njihovom najboljom prijateljicom iz djetinjstva Kimmy Gibberland (Andrea Barber).

Fanovi ove serije sada su ponovo u pripravnosti a zahvaljujući fotografiji koju je na svome profilu objavila glumica Cameron Bure koja je u seriji utjelovila lik starije Tanner sestre, DJ.

Iako je peta sezona prestala sa snimanjem u svibnju 2019. godine, Cameron je na svome profilu objavila fotografije s kolegama iz serije: Michaelom Campionom (Jackson Fuller), Eliasom Hargerom (Max Fuller), Juanom Pablom Di Paceom (Fernando), Sonijem Bringasom (Ramona Gibbler) i Johnom Brothertonom (Matt Harmon).

Brojni fanovi nadovezali su se na objavu komentarima i željama o ponovnom okupljanju glumačke postave i snimanju novih epizoda.

Sjećaš se Balkija iz ‘Potpunih stranaca’? Glumac danas izgleda neprepoznatljivo, u karanteni je smršavio 30 kilograma

''Ovo volim'', ''Nedostajete mi svaki dan'', ''Molim vas, nova sezona!'', ''Recite mi da snimate nove epizode, serija ne bi trebala biti gotova'', pisali su neki među ljubiteljima serija kod kojih se probudio i tračak nade za ponovnim snimanjem.

Međutim, glumačka postava 'Fuller Housea'' ponovo se okupila u čast tvorca serije Jeffa Franklina koji je pripremio oproštajnu zabavu zbog selidbe  iz New Yorka u Miami.

Hoće li uslijedi i nove epizode omiljene serije ostaje za vidjeti...

Photo: gnu
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    uvik sam volio ovu seriju