Life&style

Prošlo je točno 30 godina od završetka 'Potpunih stranaca', legendarni Balki prošao je veliku transformaciju

  • Prošlo je 30 godina od emitiranja posljednje epizode hit serije 'Potpuni stranci' koja je u ulozi komičnog Balkija proslavila američkog glumca Bronsona Pinchota
  • Desetljeća i životni stil ostavili su traga na glumcu, međutim, 64-godišnji Bronson odlučio je uzeti stvar u ruke i proraditi na svom izgledu 
  • Prije nekoliko godina odlučio je prijeći na vegansku ishranu i smršavio je čak 30 kg
  • Pročitaj više: Prošlo je točno 25 godina od prve epizode 'Čarolije', evo kako je talijanska serija postala instant hit

Generacije koje su odrastale uz krajem 80-ih početkom 90-ih sigurno se sjećaju uspješne humoristične serije ‘Potpuni stranci’ koja je pratila život Balkija Bartokomousa. Osebujan 22-godišnji imigrant s izmišljenog otoka Myposa odlučio je posjetiti svog rođaka Larryja Appletona (Mark Linn-Baker) u Chicagu, a njihove zajedničke zgode i nezgode pokazale su se izvrsnim predloškom serijala koji se izvorno prikazivao od 1986. do 1993. godine. Posljednja epizoda emitirana je 6. kolovoza 1993., odnosno prije gotovo točno 30 godina.

Serija je proslavila američkog glumca Bronsona Pinchota u ulozi komičnog Balkija, a mnogi ga vole gledati i kao Sergea u omiljenim filmovima Policajac s Beverly Hillsa s Eddiejom Murphyjem. Mi smo se zapitali kako Bronson Pinchot danas izgleda i čime se bavi...

Možda vas zanima Prošlo je 20 godina od zadnje epizode ''Dadilje'', a evo tko je od djece Sheffield najbolje prošao u životu Rubrika Life&style Life&style

Danas 64-godišnji glumac proteklih je godina doživio pravu transformaciju. S godinama se dosta udebljao i nije više nimalo bio nalik na legendarnog Balkija od prije tridesetak godina pa je odlučio napraviti rez i posvetiti se zdravlju. Tijekom dvije pandemijske godine izgubio je gotovo 30 kilograma na što su ga najviše motivirale njegove snimke iz 2017. godine, kada je sudjelovao u natjecateljskom showu "Battle Of The Network Stars".  Doživio se starim i debelim, a onda je uzeo stvar u ruke – izbacio je svu nezdravu hranu iz kuće te se prebacio na vegansku prehranu. 

 | Autor: Instagram @bronsonpinchot Instagram @bronsonpinchot

Čini se kako mu je novi režim osim gubljenja kilograma donio i lakši san, a i ugasio stalnu glad koju je ranije osjećao. 

"Ja prije osmišljenog plana zdrave prehrane na biljnoj bazi i ja prije 20 sekundi", napisao je tada Bronson uz fotografiju na Instagramu na kojoj je pokazao svoju transformaciju. 

Balki se u to vrijeme hvalio kako opet može stati u hlače koje su mu pristajale prije više od 30 godina kada je igrao ulogu otkačenog Balkija. 

 | Autor: Instagram @bronsonpinchot Instagram @bronsonpinchot

‘’Poprilično sam siguran da nitko od mojih vršnjaka u radijusu od 15 kilometara ne može stati u hlače koje je nosio s 26 godina kada je dvaput dnevno odlazio na aerobik", glumac se osjetio zadovoljnim.

 | Autor: Instagram @bronsonpinchot Instagram @bronsonpinchot

Međutim, kao je sam priznao, u danima kada je bio na vrhuncu slave bio je prilično nesretan i depresivan. Situaciju je dodatno otežala I loša ljubavna veza, ali Bronson je s godinama terapije postajao sve bolje. 

Tijekom svoje karijere nije se pretjerano obogatio, njegov imetak se procjenjuje na oko dva milijuna dolara. Bronson se posljednjih godina okrenuo dizajnu te se okušao i kao voditelj svog showa "The Bronson Pinchot Project" u kojem je restaurirao stare kuće. Bavi se i dizajniranjem posuđa, a uspješan je i kao narator u audioknjigama.

Možda vas zanima Prisjetili smo se Ksene, princeze ratnice: Evo kako izgleda skoro 30 godina poslije i čime se bavi Rubrika Life&style Life&style
Photo: Pinterest
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    Bravo balki legendo
  • Slaven

    Zamislite, čuo sam čak da postoje ljudi koji nisu na veganskoj prehrani, a izgledaju fit i u formi su. Kako sad to?