Life&style
Serija 'Elite'

Uskoro stiže sedma sezona španjolske hit serije 'Elite', a Netlix ima još jednu odličnu vijest za fanove

  • Ove godine, točnije u mjesecu listopadu, moći ćemo gledati 7. sezonu popularne španjolske serije 'Elite'
  • Netflix je danas objavio da ova španjolska tinejdžerska drama neće završiti u skoroj budućnosti
  • Netflixov 'Elite' službeno će dobiti osmu sezonu, a otkrit ćemo ti nove glumce, ali i lika koji se vraća…

Uz seriju 'Kuća od papira', 'Elite' je najpopularnija serija na španjolskom jeziku na Netflixu. Počela je s prikazivanjem u listopadu 2018. godine, a pretplatnici iz cijelog svijeta zalijepljeni su za svoje ekrane zbog podviga učenika prestižnog Las Encinasa.

Netflix je danas ujutro najavio da će snimanje 8. sezone serije započeti u kolovozu. Epizode za nadolazeću sezonu režirati će Daniel Barone, Ginesta Guindal, Jota Linares i Elena Trapé. Među novim likovima bit će Ane Rot ('Killer Book Club') i Nuno Gallego ('UPA Next'). Mina el Hammani također će se vratiti u seriju kako bi reprizirala svoju ulogu Nadie.

'Elite', koju su kreirali Carlos Montero i Jaime Vaca, najdugovječnija je Netflixova španjolska serija. Smještena u Las Encinas, elitnu srednju školu, serija prati skupinu učenika radničke klase u školi i njihove odnose s bogatijim kolegama iz razreda. Serija je odmah nakon početka prikazivanja naišla na pohvale kritičara. 

 | Autor: Netflix Netflix

Možda vas zanima 'Tračerica' je stigla na Netflix 11 godina nakon zadnje epizode, a evo gdje su danas naši omiljeni likovi Rubrika Life&style Life&style

Još nema naznake o čemu bi se moglo raditi u 8. sezoni serije, ali nadolazeća 7. sezona vjerojatno će se nastaviti na veliko finale 6. sezone, u kojem je prikazan tajanstveni strijelac koji je došao u Las Encinas. Premda ne znamo tko je držao pištolj i tko je ozlijeđen, postoji niz ljudi koji bi mogli tražiti osvetu na temelju onoga što se dogodilo u 6. sezoni… 

 | Autor: Netflix Netflix

'Elite' doista uključuje bezbrojne klišeje iz tinejdžerskih serija, ali ako s krene malo dublje 'kopati', serija postaje vrlo zanimljiva. S dodatkom pametne strukture flashbacka, koja održava središnji misterij ubojstva, drama Daría Madrone i Carlosa Montera brzo postaje dovoljno zarazna da ju je teško prestati gledati prije kraja osme epizode. 

Premda zvijezde serije dolaze i odlaze, među istaknutim glumcima su Omar Ayuso, Valentina Zenere, André Lamoglia, Carmen Arrufat, Álex Pastrana, Álvaro de Juana, Ander Puig, Ana Bokesa, Nadia Al Saidi, Mirela Balić, Gleb Abrosimov, Fernando Líndez , Alejandro Albarracín, Iván Mendes, Maribel Verdú i Anitta.

 | Autor: Netflix Netflix

'Mile magnolije' Možda vas zanima Stiže treća sezona omiljene serije 'Mile magnolije', evo što nas sve čeka u novim epizodama Rubrika Life&style Life&style
Photo: Netflix

Komentari 0