Life&style
'Mile magnolije'

Stiže treća sezona omiljene serije 'Mile magnolije', evo što nas sve čeka u novim epizodama

Treća sezona serije 'Mile magnolije' vraća se u mirno prebivalište Serenity 20. srpnja, a odmah će biti dostupno svih 10 epizoda na datum izlaska ekskluzivno na Netflixu.

Za one koji možda nisu gledali seriju, riječ je o adaptaciji izvrsne serije knjiga od 11 dijelova koju je napisala Sherryl Wood. 'Mile magnolije' prate priče triju majki koje žive u šarmantnom malom mjestu Serenity u Južnoj Karolini, Maddie (JoAnna Garcia Swisher), Dana (Brooke Elliott) i Helen (Heather Headley).

Pošto su bile najbolje prijateljice od malih nogu, njihova veza jača sa svakom preprekom s kojom se suočavaju. Od upuštanja u nove ljubavne veze te roditeljstva djece tinejdžera pa do žongliranja svojim karijerama, serija pokazuje puno više od žena koje traže ljubav; traže vlastiti život.

 | Autor: Netflix Netflix Foto: Netflix/Mile magnolije

Seriju je razvila sama autorica knjiga, Wood, a 3. sezona prati posljedice neželjene gungule kod Sullivana. Dok Maddie pokušava pomoći Calu na bilo koji način, još uvijek mora napraviti neke stvari kako bi bolje upravljala svojim emocionalnim životom. U međuvremenu, Helen je zapela sa svim muškarcima koji su je oborili s nogu. A što se tiče Danae Sue, ona pronalazi način kako podržati svoju lokalnu zajednicu, a da ne zapostavi svoju…

Što nam otkriva trailer za 3. sezonu serije

Trailer za treću sezonu 'Milih magnolija' vraća gledatelje u slikoviti gradić Serenity, gdje Maddie Townsend priprema pozornicu za sezonu ispunjenu novim vezama i nepredviđenim izazovima. Na početku trailera se Serenity prikazuje u svom šarmantnom sjaju, služeći kao pozadina za isprepletene živote Maddie, Helen Decatur i Danae Sue Sullivan. Najbolje prijateljice iz djetinjstva nastavljaju se snalaziti te navigirati kroz složenost svojih romantičnih veza, obiteljsku dinamiku  i profesionalne težnje unutar blisko povezane zajednice Serenityja u Južnoj Karolini.

U 3. sezoni će se Dana Sue naći na raskrižju te će se nastojati pomiriti sa svojim otuđenim suprugom. U međuvremenu, Helen je uhvaćena između dva nevjerojatna muškarca. Obojica je obožavaju, što dodaje sloj složenosti njezinom ljubavnom životu. S druge strane, Maddie uči kako pronaći ravnotežu u svojoj vezi s trenerom bejzbola Calom. Ali, izazovi tu ne završavaju. Trailer nagovještava upletenost njihovih obitelji, stavljajući njihove osobne živote i odgovornosti u centar pažnje. Osim toga, tajanstvena žena iz prošlosti ponovno izlazi na površinu, postavljajući pitanja o tajnama koje bi mogle poremetiti njihov mir.

Možda vas zanima Izašao je trailer za posljednje tri epizode 'Witchera' u kojima ćemo gledati Henryja Cavillea Rubrika Life&style Life&style

Glumačka postava treće sezone

JoAnna Garcia Swisher briljira kao zadivljujuća Maddie Townsend, izdržljiva majka troje djece koja je krenula na novo putovanje nakon što se rastala od svoje srednjoškolske ljubavi i supruga zbog srceparajuće afere. Prihvaćajući ovo novo poglavlje u svom životu, Maddie neustrašivo uranja u svoje težnje u karijeri i zamršenosti spojeva. Složenost ljubavi može se pokazati pravim izazovom, osobito kada uključuje vezu s trenerom bejzbola njezina vlastitog sina. Ipak, naoružana nepokolebljivom podrškom svojih prijateljica i nekoliko čaša margarita, Maddien je duh nepokolebljiv.

 | Autor: Netflix Netflix Foto: Netflix/Mile magnolije

Heather Headley tumači ambicioznu i karijerom vođenu Helen Decatur, sjajnu odvjetnicu koja je dosegla vrhunac svog profesionalnog uspjeha. Dok svojom nepokolebljivom odlučnošću dominira sudnicom, njezin ljubavni život je sasvim drugačija priča. Upuštena u povremenu vezu sa svojim dugogodišnjim partnerom, Helen neustrašivo istražuje svoju koketnu stranu. Kao žena koja zna što želi, Helen se ne boji uključiti svoj šarm i upustiti se u razigrane igrice i flertovanje. Unatoč usponima i padovima njenog romantičnog putovanja, Helen ostaje postojana u potrazi za srećom, nepopustljiva u potrazi za ljubavlju koja odgovara njezinoj vlastitoj velikoj ambiciji.

 | Autor: Netflix Netflix Foto: Netflix/Mile magnolije

Brooke Elliot glumi kulinarsku virtuozicu Danu Sue Sullivan, cijenjenu cheficu i ponosnu vlasnicu Sullivan'sa, renomiranog restorana u gradu. Uz nepokolebljivu predanost svom poslu, Dana Sue i njezina kćer tinejdžerica neumorno rade kako bi osigurale uspjeh i nastavak rada svojeg voljenog restorana. Unatoč zahtjevnoj prirodi posla i izazovima vođenja uspješne tvrtke, ljubavni život Danae Sue ostaje putovanje koje se stalno razvija. Raširenih ruku dočekuje muškarce koji ulaze u njezin život, od svog šarmantnog dobavljača namirnica s farme do otuđenog supruga.

 | Autor: Netflix Netflix Foto: Netflix/Mile magnolije

Osim glavnog trija, treća sezona 'Milih magnolija' također uključuje Billa (Chris Klein), Maddienog problematičnog bivšeg muža; Kylea (Logan Allen), Maddien i Billov najstariji sin i bejzbolski supertalent; Tya (Carson Rowland), srednji sin Maddie i Billa koji ima strast prema kazalištu; Katie (Bianca Berry Tarantino), Maddieno i Billovo najmlađe dijete i jedina kći; Annie (Annaliese Judge), kći Danae Sue i talentirana fotografkinja; Noreen (Jamie Lynn Spears), Billova trudna ljubavnica; Isaac (Chris Medlin), jedan od zaposlenika Danae Sue koji traži svoju majku u Serenityju, i Erik (Dion Johnstone), sous chef Danae Sue.

 | Autor: Netflix Netflix Foto: Netflix/Mile magnolije

O čemu se radi u novim epizodama

Ovo je službeni sinopsis 3. sezone serije: 'Nakon svađe kod Sullivana, Maddie traži najbolji način da pomogne Calu i radi na čišćenju vlastitog emocionalnog puta. Helen se suočava s teškim odlukama o muškarcima u svom životu. A Dana Sue traži način da iskoristi ček Miss Frances da pomogne zajednici, a da pritom ne uznemiri svoju obitelj. Identitet 'bušaća guma' potresa Serenity, a u svakoj generaciji postoje romantična iznenađenja. Tijekom cijele sezone dame se bore s ovim problemima - i svim komplikacijama koje oni uzrokuju - svojom prepoznatljivom toplinom, humorom i odanošću jedna drugoj i onima koje vole. A tu su i margarite.'

Možda vas zanima Napokon je stigao trailer za jednu od najiščekivanijih serija sezone. 'Painkiller' jedva čekamo pogledati Rubrika Life&style Life&style
Photo: Netflix

Komentari 0