Life&style

'Tračerica' je stigla na Netflix 11 godina nakon zadnje epizode, a evo gdje su danas naši omiljeni likovi

  • Netflix je u svoju ponudu vratio 'Tračericu', suptilno nas podsjetivši kako je prošlo punih jedanaest godina otkako smo se oprostili od omiljenih likova
  • Vjerujemo da nismo jedini koji su odlučili podsjetiti se na sve zaplete koje su skuhali i barem dio godišnjeg odmora provesti binđajući još jednom svih 6 sezona
  • A prisjetili smo se i što su svih ovih godina radili naši omiljeni likovi nakon što su se odmaknuli od Upper East Sidea
  • Pročitaj više: 'Emily u Parizu', 'Tračerica', 'Dinastija'... Donosimo 9 najboljih outfita iz omiljenih serija

Ako se do sada nismo osjećali staro, sada se definitivno osjećamo, i to zahvaljujući Netflixu koji je u svoju ponudu vratio 'Tračericu', suptilno nas podsjetivši kako je prošlo punih jedanaest godina otkako smo se oprostili od omiljenih likova s Upper East Sidea. Budući da su nam tijekom svih tih godina koje su proletjele silno nedostajale spletke i drame izmišljene elite Manhattana, vjerujemo da nismo jedini koji su odlučili podsjetiti se na sve zaplete koje su skuhali i barem dio godišnjeg odmora provesti binđajući još jednom svih 6 sezona. A evo i što su naši omiljeni likovi radili otkako smo ih posljednji put gledali u ulogama koje su ih proslavile!

Serena van der Woodsen, Blake Lively 

Ryan Reynolds i Blake Lively | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Foto: Profimedia

Budući da su ona i Ryan Reynolds vjerojatno najfotogeničniji par na svijetu i onaj zbog kojeg je #couplesgoals vrlo vjerojatno skovan, Blake Lively ne treba posebno predstavljati. Otkako se pozdravila s ulogom najcool djevojke s Manhattana, glumila je u filmu 'Bezvremenska Adaline', pokrenula i ugasila neslavno propalu lifestyle stranicu Preserve i rodila četvero djece. I da, uz to nam je uspjela usaditi i strah od surfanja ulogom u hororu o morskim psima 'Opasnost iz dubine'.

Blair Waldorf, Leighton Meester 

 | Autor: Netflix Netflix Foto: Netflix

Otkako je prestala glumiti ledenu kraljicu Upper East Sidea, multitalentirana Leighton odvojila je vrijeme za rad na svojoj glazbenoj karijeri i izdala svoj debitantski LP 'Heartstrings'. Uz to je 2014. imala debi na Broadwayu kada je uz Jamesa Franca i Chrisa O'Dowda glumila u vrlo hvaljenoj adaptaciji 'O miševima i ljudima' Johna Steinbecka. I kao šlag na kraju torte, uplovila je u vezu sa zvijezdom još jedne megapopularne tinejdžerske drame - 'OC', Adamom Brodyjem. Dakle, Blair Waldorf i Seth Cohen prije deset su godina i službeno postali par, prije devet godina su se vjenčali i u međuvremenu su dobili dvoje djece. Što se glume tiče, nije nam promaknula njezina uloga u Netflixovom filmu 'Vikend u Hrvatskoj'.

Chuck Bass, Ed Westwick 

 | Autor: Instagram @edwestwick Instagram @edwestwick Foto: Instagram @edwestwick

Najšarmantniji zločesti dečko s Manhattana glumio je uz Felicity Jones u podcijenjenoj snowmantic komediji 'Djevojka sa zimovanja', okušao se kao Tybalt u filmskoj adaptaciji Shakespeareovog 'Romea i Julije' iz 2013. te je usput glumio i serijskog ubojicu u kratkotrajnoj američkoj kriminalističkoj dramskoj seriji Wicked City. Navodno je bio na audiciji i nadao se ulozi Hana Soloa u dugo očekivanom spin-offu filma 'Ratovi zvijezda', a gledali smo ga i u trilerima 'Jekyll Island' i 'Daleko od ulice'.

Možda vas zanima Napokon je stigao trailer za jednu od najiščekivanijih serija sezone. 'Painkiller' jedva čekamo pogledati Rubrika Life&style Life&style

Dan Humphrey, Penn Badgley

 | Autor: Netflix Netflix Foto: Netflix

Lonely Boy je odrastao u ultimativnog hipstera kojeg se redovito može vidjeti u Brooklynu s bradom različitih duljina. Nakon razlaza od Blake Lively, od 2011. do 2013. je bio u vezi s glumicom i glazbenicom Zoe Kravitz, a i sam je počeo stvarati glazbu sa svojim bendom MOTHXR. I dakako, glumi našeg omiljenog psihopata Joea u Netflixovom hitu 'You'. 

Nate Archibald, Chace Crawford 

 | Autor: Instagram @chacecrawford Instagram @chacecrawford Foto: Instagram @chacecrawford

Otkako se oprostio s 'Tračericom', dežurni ljepotan Upper East Sidea glumio je u nekolicini filmova, uključujući 'Što očekujete kad iščekujete' i indie komediju 'Mountain Men'. Glumio je i u kratkotrajnoj sapunici 'Krv i nafta' (koja je bila najavljivana kao novi Dallas), a dobio je ulogu i uz Amber Heard u komediji 'What's The Point'. Oni što vole superheroje zasigurno je oduševio u seriji 'The Boys'.

Jenny Humphrey, Taylor Momsen

 | Autor: Instagram @honeybriphotos Instagram @honeybriphotos Foto: Instagram @honeybriphotos

Taylor Momsen napustila je seriju nakon samo četiri sezone kako bi se usredotočila na svoju glazbenu karijeru. Njezin bend 'The Pretty Reckless' objavio je svoj prvi singl veselog naziva 'Makes Me Wanna Die' još 2010., a nakon čega je uslijedio i debitantski album, 'Light Me Up'. Na turneji operne rock grupe 'Evanescence' 2011. nastupali su kao predgrupa, a zatim su objavili prateći album 'Going To Hell' iz 2014. Obožavatelje pop trivije moglo bi zanimati da je njezin četvrti singl 'Kill Me' posljednja pjesma koju imamo prilike čuti u posljednjoj epizodi 'Tračerice'. 

Lily van der Woodsen, Kelly Rutherford

 | Autor: Instagram @kellyrutherford Instagram @kellyrutherford Foto: Instagram @kellyrutherford

Nakon 'Tračerice', Kelly Rutherford više se koncentrirala na uloge na malim ekranima poput one u američkoj pravnoj drami 'Reckless' te kritički hvaljenoj seriji 'Quantico'. Uz to je dobar dio vremena provela u sudskoj bitci za skrbništvo nad svojim sinom i kćeri s bivšim suprugom, njemačkim biznismenom Danielom Gierschom, a koju je u konačnici i izgubila u prosincu 2015.

Rufus Humphrey, Matthew Settle

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Foto: Profimedia

Otkako je skinuo svoju omiljenu kožnu jaknu Rufusa Humphreya, Matthew je glumio u nizu filmova intrigantnih naziva - 'Ouija', 'Marshall the Miracle Dog' i 'Sestrina noćna mora'. Nakon što je objavio niz slatkih fotografija sebe i Kelly Rutherford, obožavatelji 'Tračerice' ponadali su se da bi romansa najprivlačnijeg roditeljskog para mogla tinjati i u stvarnom životu pa je u jednom trenu #LilyAndRufus bio jedan od popularnijih hashtagova na Twitteru. Matthew i Kelly nikada nisu bili ništa više od prijatelja, već je on i dalje u vezi sa svojom dugogodišnjom djevojkom Marijom Alfonsin, no svojoj je prijateljici javno pružio podršku tijekom teške bitke za skrbništvo.

Vanessa Abrams, Jessica Szohr

 | Autor: Instagram @jessicaszohr Instagram @jessicaszohr Foto: Instagram @jessicaszohr

Nakon što je iza sebe ostavila Upper East Side, Jessica je zaigrala u filmovima kao što su 'Pripravnici' i 'Ted 2', a nedavno je glumila i u seriji 'Kraljevstvo boraca', drami o obitelji MMA boraca (u kojoj je, bizarno, glumio i Nick Jonas). Uz to je i dugogodišnji član tima Taylor Swift, a pohvaliti se može i kameom u njezinom spotu za pjesmu '22', te svojim mjestom na njezinom 'obiteljskom portretu' s Instagrama objavljenom 4. srpnja 2014. (na kojem je sjedila pored Lene Dunham i modela Jessice Stam).

Dorota, Zuzanna Szadkowski

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Foto: Profimedia

Zuzanna je nakon 'Tračerice' dobila uloge u 'Loservilleu', serijama 'Kirurg' i 'Dobra žena', a čak je i Upper East Side zamijenila  Brooklynom ulogom u četvrtoj sezoni serije 'Djevojke' Lene Dunham. S Leighton Meester je najbolja prijateljica i dalje i u stvarnom životu, a Leightonin suprug Adam Brody opisao ju je kao jednu od najboljih prijateljica svoje supruge.

Možda vas zanima Napokon smo i to dočekali: uskoro ćemo gledati posljednju sezonu 'Sex Educationa' Rubrika Life&style Life&style

Georgina Sparks, Michelle Trachtenberg 

 | Autor: Instagram @michelletrachtenberg Instagram @michelletrachtenberg Foto: Instagram @michelletrachtenberg

Vrhunska manipulatorica je nakon 'Tračerice' imala pregršt televizijskih pojavljivanja, a u bizarnom obratu sudbine, spajajući izmišljenu njujoršku kraljevsku obitelj tinejdžera sa stvarnom britanskom kraljevskom obitelji, Michelle je, kako se ispostavilo, prijateljica princeze Eugenie. Redovito se s njom fotografirala nakon što se ona preselila u SAD 2013., a i na Instagramu se moglo vidjeti kako vole zajedno obilaziti galerije. Ovo ni sama 'Tračerica' nije mogla predvidjeti...

Eric van der Woodsen, Connor Paolo

 | Autor: Instagram @connorpaolo Instagram @connorpaolo Foto: Instagram @connorpaolo

Connor je 2011. zamijenio 'Tračericu' za jednako melodramatičnu 'Osvetu' u kojoj je glumio Declana u prve dvije sezone serije. Nakon toga je glumio u hororu 'Zahtjev za prijateljstvo', u apokaliptičnoj sveučilišnoj drami 'Like Lambs' i seriji utemeljenoj na akcijskoj komediji iz devedesetih 'Rush Hour'. S Little J je prijatelj i dalje i u stvarnom životu, pojavio se i u spotu za njezin singl 'My Medicine', a k tome redovito posjećuje njezine nastupe kako je podržao.

Tripp Vanderbilt, Aaron Tveit

 | Autor: Instagram @aarontveit Instagram @aarontveit Foto: Instagram @aarontveit

Aaron je završio kao primjer namanje uspješne karijere nakon pojavljivanja u 'Tračerici', no mora mu se priznati nekoliko dobrih uloga poput one studentskog revolucionara Enjolrasa u adaptaciji 'Jadnika' za veliko platno, a u kojima je glumio uz Eddieja Redmaynea i Hugha Jackmana, uloge Dannyja Zuka u Foxovoj produkciji Grease! Live, a zgodno je za spomenuti i da je bio jedini glumac u svojoj kategoriji nominiran za Tonyja za ulogu u 'Moulin Rougeu'. Hmm... možda nije toliko do njega koliko do toga što mjuzikli više nisu baš najpopularniji žanr. Možda da se okuša kao kakav superheroj?!

Photo: Instagram @gossipgirl

Komentari 0