Life&style

Uskoro na Netflix stiže novi film s Tomom Hardyjem, evo što sve znamo o 'Havocu'

Netflix je objavio nekoliko 'velikih filmova' u posljednjih nekoliko godina. Od intenzivnog znanstveno-fantastičnog akcijskog filma 'Projekt Adam', s Ryanom Reynoldsom u glavnoj ulozi, do zvjezdanog filma 'Crvena tjeralica' koji je oborio sve Netflixove rekorde gledanosti. Platforma za streaming nastavlja nizati hit za hitom, a Netflixovi filmovi objavljeni dosad u 2023. godini su fantastični, poput 'They Cloned Tyrone' i 'Bird Box Barcelona', a uskoro bi, nadamo se, trebao izići i film 'Havoc'. 

Tom Hardy, film 'Havoc' | Autor: Netflix Netflix Tom Hardy, film 'Havoc'

Film je Netflix najavio još u veljači 2021. godine, a Tom Hardy ima glavnu ulogu i sudjeluje u produkciji. Ubrzo nakon toga izišle su vijesti o glumačkoj postavi, a snimanje filma je završeno. Međutim, tek treba biti određen datum izlaska filma, tako da ne možemo sto posto reći hoće li se naći na rasporedu filmova do kraja 2023. ili početkom 2024. Kružile su glasine da je potencijalni datum izlaska do kraja ove godine vrlo vjerojatan, ali tek trebamo dobiti vijesti o tome kada očekivati film.

 | Autor: Netflix Netflix

Uloge u filmu 

Kao što smo već spomenuli, Tom Hardy preuzeo je glavnu ulogu. To nije iznenađujuće, budući da je Hardy dobio brojne glavne uloge u posljednjih desetak godina i jedan je od omiljenijih holivudskih glumaca. Bilo je samo pitanje vremena kada će se pridružiti nekom Netflixovom projektu poput mnogih drugih istaknutih holivudskih zvijezda.

Hardy je nedavno glumio u mnoštvu filmova. U posljednjih nekoliko godina pojavljivao se kao Eddie u filmovima o Venomu (i snima treći film) i jednokratnoj epizodnoj ulozi u filmu 'Spider-Man: Put bez povratka', ali glumac je također ostavio snažan dojam s ulogama u nekoliko filmova koji su mu priskrbili pohvale kritičara. Tako je bio jedna od glavnih zvijezda u glumačkoj ekipi filma 'Pobješnjeli Max: Divlja cesta' i glumio je u filmu 'Povratnik' koji je predvodio Leonardo DiCaprio. Osim toga, pojavio se u filmovima kao što su 'Vitez tame: Povratak', 'Pad crnog jastreba', 'Zvjezdane staze: Nemesis', 'Neka bolji pobjedi', 'Locke', 'Legenda', 'Dunkirk' i još mnogima.

'Genijalni um', Russell Crowe Možda vas zanima Za sve kojima Oppenheimer nije dovoljan, ovih 5 sjajnih biografskih filmova savršen su izbor Rubrika Life&style Life&style

Hardy se također pojavio u priličnom broju serija. Bio je dio ekipe za seriju 'Združena braća' na HBO-u i imao je značajnu ulogu u seriji 'Peaky Blinders', među mnogim drugim ulogama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Havoc (@havocfilm_)

Nakon što je stigla vijest da je Hardy odabiran kao glavni glumac u  'Havocu', kratko vrijeme nakon toga najavljeno je još zvijezda. U ožujku 2021., nekoliko tjedana nakon prve najave, potvrđeno je da će glumiti i Forest Whitaker. Osim Whitakera, tu su još i Timothy Olyphant, Justin Cornwell, Jessie Mei Li, Yeo Yann Yann, Quelin Sepulveda, Luis Guzmán, Sunny Pang i Michelle Waterson.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Havoc (@havocfilm_)

Gareth Evans će režirati film.

Radnja filma 

Film 'Havoc' pratit će detektiva koji odlazi duboko u kriminalni svijet zbog važne misije – spasiti sina političara. Međutim, nakon što to učini, otkriva puno više korupcije u svom gradu nego što je ikad mislio da postoji. Sada mora pronaći izlaz, a da pritom zaštiti sina…

Možda vas zanima 'The Wonderful Story of Henry Sugar': Sve što znamo o novom filmskom spektaklu Wesa Andersona Rubrika Life&style Life&style
Photo: Netflix

Komentari 0