Life&style

Uskoro ćemo gledati Leonarda di Caprija u novom Scorseseovom remek-djelu, izašao je i trailer

  • Film je snimljen po istoimenom bestseleru Davida Granna, koji prati seriju ubojstava unutar naroda Osage u Oklahomi 1920-ih godina
  • Glumačkoj postavi se uz Lea DiCaprija pridružuju slavni Robert De Niro i još jedan oscarovac Brendan Fraser
  • Scorseseov film stiže u kina u distribuciji Blitza sredinom listopada ove godine, a po svemu sudeći bit će veliki hit
  • Pročitaj više: Ovo je osam slavnih uloga koje je Leonardo DiCaprio odbio, pitamo se kako bi on izgledao u njima

Paramount Pictures predstavio je trailer filma 'Ubojice cvjetnog mjeseca' (Killers of the flower moon), još jedno remek-djelo kultnog redatelja Martina Scorsesea s oskarovcem Leonardom DiCaprijem u glavnoj ulozi,  koji u kina u distribuciji Blitza stiže sredinom listopada ove godine.

 | Autor: Paramount Pictures Paramount Pictures

Film je snimljen po istoimenom bestseleru Davida Granna, koji prati seriju ubojstava unutar naroda Osage u Oklahomi 1920-ih godina. Na prijelazu 20. stoljeća Osage su postali najbogatiji narod na svijetu nakon što je na njihovom teritoriju pronađena nafta. Bogatstvo ovih američkih domorodaca odmah je privuklo bijele uljeze, koji su manipulirali, iznuđivali i ukrali što više novca su mogli od Osagea prije nego što su pribjegli ubojstvu.

Temeljen na istinitoj priči i ispričan kroz romansu Ernesta Burkharta (Leonardo DiCaprio) i Mollie Kyle (Lily Gladstone), 'Ubojice cvjetnog mjeseca' epska je krimi-vestern saga u kojoj se prava ljubav suočava s neizrecivom izdajom.

Možda vas zanima Ljeto pred televizorom: Evo kakve nas poslastice čekaju u srpnju na streaming platformama Rubrika Life&style Life&style
 
Glumačkoj postavi se pridružuju dvostruki dobitnik Oscara Robert De Niro, još jedan oscarovac Brendan Fraser, Jesse Plemons, Tantoo Cardinal, Cara Jade Myers, JaNae Collins i Jillian Dion. Redatelj filma je slavni  Martin Scorsese, dok su scenarij napisali Scorsese i Eric Roth zajedno.

 | Autor: Paramount Pictures Paramount Pictures
 
Producenti su Scorsese, Dan Friedkin, Bradley Thomas i Daniel Lupi, a Leonardo DiCaprio, Rick Yorn, Adam Sommer, Marianne Bower, Lisa Frechette, John Atwood, Shea Kammer i Niels Juul su izvršni producenti. "Ubojice cvjetnog mjeseca" u kina stiže 19. listopada u distribuciji Blitza.

Možda vas zanima Mjesec blockbustera: u srpnju u kina stižu čak 4 velika i dugo iščekivana filma Rubrika Life&style Life&style
Photo: Paramount Pictures

Komentari 0