Life&style

Ljeto pred televizorom: Evo kakve nas poslastice čekaju u srpnju na streaming platformama

Bliži nam se vruće srce ljeta, jer se kalendarski iz lipnja prebacuje u srpanj. Naravno, dolazak novog mjeseca uvijek znači više filmova i serija kojima se možemo veseliti. Svi glavni straeming servisi  objavili su svoje kompletne rasporede za srpanj. Imaju gomilu novih sadržaja u zalihi za sljedeći mjesec. Pred Netflixom je posebno važan mjesec, s nekoliko velikih naslova koji će stići u srpnju. Usluga streaminga objavljuje dugo očekivani originalni film 'They Clone Tyrone', u kojem glume John Boyega, Teyonah Parris i Jamie Foxx. Pred kraj mjeseca Netflix će objaviti posljednje epizode treće sezone serije 'The Witcher', koje će biti posljednje epizode s Henryjem Cavillom u glavnoj ulozi…

'The Horror of Dolores Roach', 1. sezona Prime Video

Stiže: 7. srpnja

Justina Machado glumi ženu koja je tek izašla iz zatvora i vraća se u Washington Heights nakon što je 16 godina provela u zatvoru zbog svog dečka, dilera droge. Počinje raditi kao maserka u podrumu trgovine s empanadama, ali njezinu potragu za ponovnom izgradnjom života skrene s puta (ili pojača) malo 'slučajnog' ubojstva i kanibalizma. Ova crna komedija je smiješan pogled na američki san. 

'The Summer I Turned Pretty', 2. sezona 2, Prime Video

Stiže: 14. srpnja

Belly (Lola Tung) postaje još zbunjenija ove sezone jer se ljubavni trokut između nje i braće Conrada (Christopher Briney) i Jeremiaha (Gavin Casalegno) još više zahuktava, kao što to obično biva na televiziji. Ali, tragedija u obitelji dodaje još jedan složen sloj tipičnoj tinejdžerskoj romansi. 

'Good Omens', 2. sezona Prime Video

Stiže: 28. srpnja

I demon i anđeo na tvojim ramenima vikat će ti u uho da gledaš drugu sezonu ove serije, koja se vraća na Prime Video nakon šest epizoda iz 2019., navodno jednokratne ograničene serije temeljene na knjizi Neila Gaimana i Terryja Pratchetta o napetom anđelu Aziraphaleu (Michael Sheen) i žestokom demonu Crowleyu (David Tennant), koji se udružuju kako bi spriječili Zemlju da podlegne apokalipsi. Nova sezona dolazi od nerealiziranih ideja showrunnera Gaimana i pokojnog Pratchetta i uključuje misterij o tome kako se arhanđeo Gabriel (Jon Hamm) pojavljuje na Zemlji. 

'They Cloned Tyrone', Netflix

Stiže: 21. srpnja

Ovaj film će premijerno biti prikazan na Netflixu 21. srpnja. Prije objavljivanja za streaming film će debitirati na American Black Film Festivalu (ABFF) 14. lipnja. Film je završen u travnju 2021. godine, prema Boyeginom Instagram računu. Prema službenoj najavi filma, "niz jezivih događaja gura neočekivani trio (Boyegu, Parrisa i Foxxa) na trag opake vladine zavjere u ovoj misterioznoj zavrzlami.“

Dina: Drugi dio Možda vas zanima Trailer za drugi dio 'Dine' otkriva najmoćnijeg lika u svemiru kojeg glumi slavni glumac, jedva čekamo nastavak Rubrika Life&style Life&style

'Odvjetnik iz Lincolna', 2. sezona, 1. dio

Dolazi: 6. srpnja 

Vatreni odvjetnik iz LA-a vratio se sa svojim kultnim razmetljivim i brzim plavim Lincoln Town Carom kako bi razotkrio još jednu misteriju. Moralna dvosmislenost Mickeya Hallera možda nije njegova najbolja strana, ali njegova sposobnost rješavanja najizazovnijih i najsloženijih slučajeva jest. Seriju je stvorio David E. Kelley, a razvio Ted Humphrey. 'Odvjetnik iz Lincolna' originalna je Netflixova serija objavljena u svibnju 2022. godine, a temelji se na bestseleru istoimene serije romana Michaela Connellyja. Sa svojim automobilom, taštinom i uglađenim stavom, Mickey Haller postao je hit kada je serija prvi put objavljena, s pozitivnim kritikama za portret titularnog odvjetnika Manuela Garcie-Rulfa. A sada se vraća sa svježim novim slučajem, temeljenim na četvrtoj knjizi u serijalu, 'Peti svjedok'. Druga sezona podijeljena je u dva dijela, s prvim dijelom koji izlazi u srpnju, nakon čega slijedi drugi dio koji izlazi u kolovozu 2023.

'Mile magnolije', 3. sezona, Netflix

Dolazi: 20. srpnja 

Ponovno se vraćamo u Serenity! Nakon više od godinu dana od emitiranja 2. sezone, ova hit dirljiva serija vraća se s potpuno novom trećom sezonom. Utemeljena na istoimenom romanu Sherryl Woods, seriju za dobro raspoloženje stvorila je Sheryl J. Anderson. Klasična je to priča o ženskom prijateljstvu, a ovaj Netflixov original podsjeća na 'Firefly Lane' ili 'Gilmorice' i istražuje živote tri prijatelja, Helen, Maddie i Dana, dok žongliraju ljubavlju, karijerom i obitelji u malom, ugodnom južnjačkom gradu. Treća sezona imat će 10 epizoda i nastavit će s mjesta gdje nas je posljednja ostavila… Sheryl J. Anderson vraća se kao producentica, kao i izvorni članovi glumačke postave koji ponavljaju svoje likove, zajedno s nekoliko svježijih lica koja su predstavljena u drugoj sezoni.

The Witcher,  3. sezona, 2. dio, Netflix

Dolazi: 27. srpnja 

Ako si obožavateljica Henryja Cavilla i nikada nisi imala priliku vidjeti glumca Supermana u drugim ulogama, 'The Witcher' bi mogao biti dobra opcija. Premda, u nadolazećem drugom dijelu treće sezone serije će po posljednji puta ponoviti svoju ulogu Geralta, jer će Liam Hemsworth preuzeti njegovo mjesto od 4. sezone nadalje. Na temelju istoimenog serijala knjiga Andrzeja Sapkowskog, seriju je stvorila Lauren Schmidt-Hissrich. Sveobuhvatni zaplet serije prati lovca na čudovišta Geralta, koji se kreće kroz svijet ljudi i zvijeri. U trećoj sezoni Geralt nastoji zaštititi svoju ponovno ujedinjenu pronađenu obitelj od raznih prijetnji. Prvi dio treće sezone 'The Witcher' objavljen u lipnju s pet epizoda.

'Full Circle', HBO i MAX, 

Dolazi: 13. srpnja

Jedva čekamo ovu novu ograničenu seriju velikog Stevena Soderbergha, koja se usredotočuje na istragu neuspjele otmice i isprepliće više priča. Glume Claire Danes, Timothy Olyphant, Zazie Beetz, Jharrel Jerome i Dennis Quaid. 

'How to With John Wilson', 3. sezona, HBO i Max

Dolazi: 28. srpnja

Jedna od najboljih i iznenađujuće najdirljivih televizijskih serija oprašta se nizom epizoda koje će nas zasigurno natjerati da se nasmijemo s nevjericom i divimo se Wilsonovoj neobičnoj sposobnosti da ovozemaljsko učini tako zanimljivim. 

'Čuvari galaksije Vol. 3', Prime Video, iTunes

Dolazi: 8. srpnja

Kino hit Jamesa Gunna napokon stiže u digitalnom obliku. Omiljena franšiza 'Čuvari galaksije' imala je izvrsne kritike. Ne samo da je ovo Gunnov posljednji MCU film, nego je i posljednji put da vidiš ovu grupu 'Čuvara' zajedno (nije spojler!). 

Možda vas zanima Mjesec blockbustera: u srpnju u kina stižu čak 4 velika i dugo iščekivana filma Rubrika Life&style Life&style
Photo: Prime Video

Komentari 0