Life&style
Robert De Niro i Leonardo DiCaprio

Ovako će izgledati Scorseseov grandiozni filmski projekt s Leonardom DiCapriom i Robertom De Nirom

Martin Scorsese, 'najveći živući redatelj', podijelio je prvi trailer za svoj novi film. Temeljen na bestseleru Davida Granna, 'Killers of the Flower Moon' istinita je priča koja prikazuje seriju ubojstava bogatih ljudi iz Osagea koja su se dogodila ranih 1920-ih nakon što su na njihovoj zemlji otkrivena velika nalazišta nafte. Također govori o tome kako je novoosnovani FBI istraživao ubojstva.

 | Autor: Apple/Paramonut Pictures Apple/Paramonut Pictures

„Ovo je film za velika platna, a to je upravo ono što smo napravili“, rekao je Scorsese, obećavajući priču ispričanu u 'epskim razmjerima'.

Film ponovno spaja Scorsesea s dvojicom njegovih najčešćih suradnika, Leonardom DiCapriom i Robertom De Nirom, kao i Jessejem Plemonsom, Brendanom Fraserom, Johnom Lithgowom i Lily Gladstone.

Možda vas zanima Najbolji filmovi i serije koje stižu u svibnju: Mjesec kraljevskih obitelji i uzbudljivih životnih priča Rubrika Life&style Life&style

„Želio bih zahvaliti cijelom Osageu“, rekao je Scorsese, pohvalivši ih što su „neumorno radili“ kako bi oživjeli priču.

A u filmu DiCaprio i De Niro glume dvojicu spletkara koji se žele dočepati bogatstva Osagea, čak i ako to znači dizanje u zrak, pucanje ili na neki drugi način nasilno 'rješavanje' ljudi.

„Volim taj novac, gospodine“, kaže DiCaprio De Niru u traileru. „Ovo bogatstvo treba doći k nama“, kasnije savjetuje De Niro. Trailer također prikazuje kako DiCaprio pokušava zavesti Gladstone, s kojom se kasnije ženi.

 | Autor: Apple/Paramonut Pictures Apple/Paramonut Pictures

Ali Plemons, koji glumi čestitog predstavnika zakona, možda ima druge ideje. Upozorava DiCapriovog tajnog kompanjona da želi otkriti tko je odgovoran za sav taj pokolj. „Poslan sam iz Washingtona D.C. da se raspitam o tim ubojstvima“, kaže Plemons DiCapriju. „Vidi što možeš s time“, odgovara DiCaprio. „Vidi tko to radi.“

Paramount je tijekom predstavljanja pustio snimku, a distribuira film koji je proizveo Apple Original Films. S proračunom od 200 milijuna dolara i dužinom trajanja od više od 3 sata i 20 minuta, film je golem u svakom smislu te riječi. Debitirat će na ovogodišnjem filmskom festivalu u Cannesu prije nego što se u kinima pojavi 6. listopada. Scorsese je napisao scenarij zajedno s Ericom Rothom.

 | Autor: Apple/Paramonut Pictures Apple/Paramonut Pictures

Kenneth Branagh Možda vas zanima Agatha Christie u novom filmskom izdanju: Kenneth Branagh vraća se kao Poirot uz sjajnu glumačku postavu Rubrika Life&style Life&style
Photo: Apple/Paramonut Pictures

Komentari 0