Life&style

Učiteljica je pokazala mami prvu rečenicu koju je njen prvašić napisao: "Volim vino". Hmmm

  • Majku je učiteljica pozvala da nasamo razgovara s njom. Pokazala joj prvu rečenicu njezina sina 
  • Petogodišnjak je napisao "Volim vino", a majka je prasnula u smijeh
  • "Jeste li ponosni?", upitala ju je učiteljica, no čudno je što nitko u obitelji dječaka vino - ne pije

Razgovor s učiteljicom njezina sina brzo je za jednu mamu dobio neočekivani i urnebesni obrat. Mama Kirsty Jordan-Smith nije bila sigurna što očekivati ​​kada ju je učiteljica njenog sina Finlaya pozvala na stranu nakon završetka nastave. Znala je da Finlay može biti "bučan" i pripremila se za razgovor o drskom petogodišnjaku. "Njegova učiteljica me pozvala na stranu pred svim ostalim roditeljima i moja prva pomisao bila je možda je nešto loše učinio, jer je prilično elsplozivan. Kad čuješ 'Možemo li popričati?', naježiš se", kaže Kirsty.

Beba Možda vas zanima Mama je na Facebooku oglasila prodaju 7-mjesečnog sina: "Hitno, treba danas otići!" Rubrika Life&style Life&style

Ali ostala je zapanjena nakon što je učiteljica otkrila prvu ikad napisanu rečenicu petogodišnjaka. Učiteljica joj je pružila tablet i pokazala online dnevnik. Pokazala je fotografiju i rekla: "Ovo je Finlayeva prva rečenica - jeste li ponosni?" Njezin petogodišnjak napisao je "Volim vino". "Počela sam se smijati. Bilo je urnebesno što je to bila prva stvar koju je napisao kao punu rečenicu na papiru", priča.

Bračna svađa: je li trebala 5-godišnjoj kćerkici počupati obrve voskom ili nije?

39-godišnjakinja je ostala bez teksta prije nego što je upitala gdje je njezin sin čuo tu riječ jer ne kupuje vino i umjesto toga pije votku i kolu. Rekla je: "On je mali lik. Nemam pojma odakle mu to - nemam pojma." "Napisao ju je potpuno bez pomoći i savršeno je napisao. To je potpuna misterija. Smiješno je što ne pijem vino. Pijem alkohol, ali obično pijem votku i kolu. Nitko od nas ne pije vino - moj muž pije rum, a ja volim votku."

Mama se u početku bojala da se Finlay neće snaći u školi, ali on se brzo opustio. "Sad obožava školu, obožava svog učitelja i od toga da uopće ne želi ići, prešao je na čitanje i pisanje kod kuće. Prvog dana u školi pitala sam ga kako je prošlo, a on je odgovorio 'Da, bilo je u redu. Oženio sam dvije djevojke'. Valjala sam se od smijeha. Postat će mala legenda u školi - već jest", priča Finlayjeva majka. 

Možda vas zanima U ovu epsku čašu za vino stane cijela butelja! Napokon s olakšanjem možeš reći da si popila - samo jednu čašu Rubrika Life&style Life&style

"Kad sam stigla kući rekla sam 'Finlay, znaš li što je vino?' Rekao je ne. "Nitko od nas ne pije često pa ne vidi boce i etikete uokolo. Rekla sam mu da je to alkohol, a on se zahihotao - bio je užasnut. Zna da ga ne smije piti." Kirsty je dodala: "Došla sam kući i učitala online dnevnik da pokažem svom mužu. Nije se mogao prestati smijati." Kaže kako će možda uspjeti nabaviti papir na kojem je to napisao, pa ga spremiti zajedno sa svim ostalim stvarima koje je radio kako bi ih vidio kad odraste, a možda postane - somelijer.

Photo: shutterstock

Komentari 0