Life&style

U Zagrebu je otvoren prvi hrvatski candle bar: Lit Lab novi je mirisni soundtrack tvog doma!

  • Prvi candle bar pruža jedinstveno iskustvo izrade mirisnih svijeća
  • U ponudi Lit Laba osim ručne izrade svijeća su i radionice i na engleskom jeziku
  • Sve svijeće su na ekološki prihvatljivoj bazi sojinog voska

Iza brenda Lit Lab stoji bračni par Andrea i Ivan Senčar, koji već godinu dana radi mirisne svijeće s upečatljivim porukama, a od sada su Zagreb obogatili i prvim hrvatskim candle barom.

 | Autor: PR/Lit Lab PR/Lit Lab

Zamisao iza ove ideje bila je pružiti kupcima i svim posjetiteljima jedinstveno iskustvo izrade mirisnih svijeća od ekološki prihvatljivih voskova, kroz sam doživljaj u kojem se proces izrade svijeća radi točno pred kupcima i prema njihovoj želji, pri čemu se može izabrati preko 50 različitih mirisa, odabire se željena staklenka, vrsta fitilja te željeni natpis.

 | Autor: PR/Lit Lab PR/Lit Lab

Kao i do sada, u ponudi su klasične kolekcije koje se rade po sezonama, na bazi su ekološki prihvatljivog sojinog voska, a natpis na njima može biti jedan od gotovih predložaka ili personalizirana opcija u kojoj ga kupac odabire sam.

Možda vas zanima Jesi li znala da možeš vrlo lako učiniti da tvoje svijeće gore duže? Trebaju ti samo dvije stvari iz kuhinje Rubrika Life&style Life&style

Ova jedinstvena ponuda posebnost je Lit Laba koji veliku pažnju polaže upravo na ekološku bazu svojih svijeća, dok su u mirisnim kolekcijama u ponudi, uz svijeće, još i mirisni difuzori, mirisni voskovi, sprejevi za prostor, sprejevi za tkanine i kao novost, mirisi za aute.

 | Autor: PR/Lit Lab PR/Lit Lab

Od nedavno su hit postale i edukativno zabavne radionice gdje se u manjim grupama uz vodstvo i druženje, gin i macaronse, izrađuju mirisne svijeće, a ono što dodatno veseli je da se zasebne radionice rade i na engleskom jeziku za sve negovornike hrvatskog jezika kao i za turiste, čime se dodatno upotpunjuje zanimljiva turistička ponuda u Zagrebu. 

 | Autor: PR/Lit Lab PR/Lit Lab Andrea i Ivan Senčar

Iza brenda Lit Lab stoji bračni par Andrea i Ivan Senčar, koji su u ovom poslu već preko godinu dana i sam brand je zaživio prvotno kao Cap-o-Box inspiriran njihovim kućnim ljubimcima. No od nedavno, fokus je isključivo na mirisni program u kojem oboje uživaju, što se u konačnici vidi i kroz interaktivne radionice koje vode upravo oni.

 | Autor: PR/Lit Lab PR/Lit Lab

Dodaci za dom u njihovoj interpretaciji tako postaju pravi mirisni soundtrack!

Lit Lab pronađi na adresi Ilica 330 A, a sve detalje možeš „promirisati“ na njihovoj službenoj web stranici www.litlabhr.com.

Aromatično bilje na balkonu ili u vrtu Možda vas zanima Četiri izvrsne ideje kako stvoriti vlastiti mirisni aromatični balkon ili vrt Rubrika Life&style Life&style
 
Photo: PR/Lit Lab

Komentari 0