Life&style

U trgovine je stigao After Eight Mousse s okusom mente i hrskave čokolade, probale smo ga i prefini je!

  • Ako si ljubiteljica After Eight pralina, sada za tebe imamo pravu poslasticu
  • Ukusni After Eight Mousse topi se u ustima
  • Možeš uživati u savršenom spoju hrskavih slojeva mliječne čokolade i nježnom pjenastom mousseu s okusom mente

Prava poslastica za naša nepca dolazi nam od Nestlé-a. Od 1962. godine, After Eight se izdvojio na tržištu s tankim, pojedinačno pakiranim, iznenađujuće profinjenim i svilenkasto glatkim pralinama. Slasna ukusna kombinacija tamne čokolade i kreme od mente je savršeni izbor za zabavne trenutke provedene s bliskim prijateljima i vesele proslave s obitelji. 

Možda vas zanima Mmm, mljac! Dorina čokolada dolazi u tri nova orašasta okusa i jedva je čekamo isprobati Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: Pr/Konzum Pr/Konzum Nestlé After Eight mousse

Ukusna i iznenađujuća kombinacija bogate hrskave tamne čokolade i naleta hladne i osvježavajuće kreme od mente raj je za naše nepce. A za sve ljubitelje ove kombinacije sada dolazi i After Eight mousse. Moći ćeš uživati u hrskavim slojevima mliječne čokolade i nježnom pjenastom mousseu s okusom mente – jedinstvenom kontrastu tekstura i okusa.

Ove čokoladne praline utječu na raspoloženje i poboljšavaju zdravlje mozga, imamo i recept!

 | Autor: Pr/Konzum Pr/Konzum Nestlé After Eight mousse

Vrhunske tamne čokolade Kraš Selection Možda vas zanima Kraš je izbacio nove maštovite okuse tamnih čokolada! Koja će postati tvoj favorit? Rubrika Life&style Life&style

Čokoladan i kremast, istovremeno hrskav i nježan Nestlé After Eight mousse poseban je desert koji će biti točka na i svakog obroka. Nestlé After Eight mousse s okusom mente i čokoladom pronaći ćeš u trgovinama u četiri pakiranja po 47 grama po cijeni od 14,99 kuna. 

Ipak, dobra vijest je da ih redovito možete naći i u ponudi Dukatovih diskonta i to po izvrsnim cijenama čak i više od 50% povoljnijima nego u regularnim dućanima. Naravno da nismo mogle odoljeti ne probati ovu deliciju, a okus nas je doista ugodno iznenadio. Tanki slojevi ukusne hrskave čokolade izvrsno se nadopunjavaju s prefinom kremom s okusom mente. Kombinacija okusa je izvrsno pogođena pa ti garantiramo da ako voliš After Eight čokoladice, sigurno ćeš uživati i u ovom mousseu. 

Photo: Pr/Konzum

Komentari 0