Life&style
Vrhunske tamne čokolade Kraš Selection

Kraš je izbacio nove maštovite okuse tamnih čokolada! Koja će postati tvoj favorit?

  • Tamna čokolada ima brojne prednosti, ali neki od nas ipak neće sasvim uživati u njezinom specifičnom, pomalo gorkom okusu
  • Rješenje je dao Kraš ponudivši nove maštovite okuse u svome Selectionu sa 60% kakao dijelova
  • Novim čokoladama u šarenim pakiranjima te skladnim i neobičnim kombinacijama okusa sladokusci će teško odoljeti!

Zbog kišnih i oblačnih dana na kontinentalnom području ponekad nam se čini kao da ćemo ove godine preskočiti ono ugodno sunčano i toplo proljeće. No, kako bismo razvedrile tmurne dane možemo posegnuti za malim radostima u šarenim pakiranjima. Baš u takve vesele i vedere omote Kraš je upakirao nove maštovite i različite okuse tamnih čokolada!

Možda vas zanima Omiljene Krašotice i Krašuljci su se vratili! Sada dolaze u 8 vrsta, koju ćeš prvu isprobati? Rubrika Life&style Life&style

Čokolade Kraš Selection sa 60% kakao dijelova najviše će oduševiti ljubitelje spoja zamamno slatkih i smiono gorkih okusa.

Kraš Selection Naranča | Autor: Kraš Kraš Kraš Selection Naranča

U novoj čokoladi Kraš Selection Naranča očekuje te tako okus kakaa i osvježavajuća nota naranče. Neke će možda više uživati u skladnom i neobičnom okusu koji nudi kombinacija tamne čokolade, pikantnog okusa đumbira i osvježavajućeg limuna u čokoladi Kraš Selection Limun & Đumbir. Za sve one kojima je dan nezamisliv bez kave i čokolade Kraš je spojio puni okus kave s finim kokosom u čokoladi sa 60% kakao dijelova Kraš Selection Kava & Kokos.

Kraš Selection Limun & Đumbir | Autor: Kraš Kraš Kraš Selection Limun & Đumbir

Novim okusima Kraš je tako pružio priliku i onima koji možda i ne uživaju u tamnoj čokoladi, jer ih odbija svojim specifičnim gorkim okusom. Prisjetimo se da se posljednjih godina sve više govori o pogodnostima tamne čokolade i njezinim blagodatima za zdravlje.

Isprobali smo kozmetičku liniju za problematičnu kožu, evo zbog čega nas je zainteresirala

Povezuje ju se s, primjerice, smanjenjem rizika od srčanih oboljenja, a uz to se smatra kako umiruje živčani sustav, ima antidepresivna svojstva te pomaže pri reguliranju krvnog tlaka. Za tamnu čokoladu kažu i da poboljšava pamćenje i koncentraciju, podiže energiju te da je i prirodni afrodizijak.

Kraš Selection Kava & Kokos | Autor: Kraš Kraš Kraš Selection Kava & Kokos

 Kojim bi ti od ovih okusa obojila svoj dan?

Photo: Kraš

Komentari 0