Life&style

U trećoj sezoni serije 'I tek tako...' jedan od glavnih likova više se neće pojaviti

Sara Ramirez glumila je nebinarnu stand-up komičarku Chez u prve dvije sezone serije "I tek tako..." i bila je (bio je, točnije, bili su - u seriji se Chaz ostali likovi obraćaju u muškom rodu i to u množini) jedan od važnijih likova serije, no ipak se neće pojaviti u trećoj sezoni. Razlog nije objavljen, a nagađanja su brojna. Che Diaz, lik kojeg je Sara Ramirez glumila u seriji, potaknuo je brojne kontroverze. Chez Diaz smo upoznali kroz rad na podcastu s Carrie (Sarah Jessica Parker), a kroz druženje s Carrie Chez je upoznala (upoznali su?) Mirandu Hobbs (Cynthia Nixon) i među njima dvoma odmah se stvorila kemija. Chez i Miranda započinju ljubavnu aferu što je u konačnici rezultiralo Mirandinom rastavom od Stevea (David Eigenberg) s kojim je provela 14 godina u braku. 

Foto: Craig Blankenhorn/ HBO Max, Chez Diaz u seriji "I tek tako..." | Autor: Craig Blankenhorn/ HBO Max Craig Blankenhorn/ HBO Max Foto: Craig Blankenhorn/ HBO Max, Chez Diaz u seriji "I tek tako..."

Možda vas zanima Jedva čekamo vidjeti kako Carrie živi ponovno kao single, no datum dolaska 3. sezone 'I tek tako' nas je iznervirao Rubrika Life&style Life&style

U drugoj sezoni serije, Miranda ostavlja sve iza sebe i seli se s Chez u Los Angeles. Kada im je projekt zbog kojeg su otišle propao, vraćaju se u New York, a baš kao i projekt, stvari između njih nisu uspjele i uskoro prekidaju. Chez ostaje bez posla producenta pa se zapošljava u veterinarskoj poliklinici gdje će upoznati i novu ljubav. Chez i Miranda su tako završili svoju ljubavnu priču i prema nekim navodima više nije bilo potrebe vraćati Saru Ramirez i njezin lik u seriju. 

Foto: HBO Max / Craig Blankenhorn, Chez Diaz i Miranda Hobbs u seriji "I tek tako..." | Autor: HBO Max HBO Max Foto: HBO Max, Chez Diaz i Miranda Hobbs u seriji "I tek tako..." Chez je bila zanimljiv lik, ali komentari na internetu su bili svakakvi. Od toga kako su "prisilili" Mirandu da ostavi supruga, a kasnije i cijeli svoj život te se preseli na drugi dio države do Chezinog životnog stila i odabira. Sad ostaje da vidimo što će s Mirandom biti u novim epizodama. 

Sarah Jessica Parker Možda vas zanima Sarah Jessica Parker otkrila je najveću razliku između sebe i Carrie: 'Živjeti tako za mene bi bilo nemoralno!' Rubrika Life&style Life&style
Photo: HBO Max

Komentari 0