Life&style

U tajnosti se oženio brat Kate Middleton, na vjenčanje u Francusku su došli i Kate i William

  • Brat vojvotkinje Kate Middleton James oženio se s Alizee Theventet na tajnom vjenčanju
  • Par se vjenčao u selu na jugoistoku Francuske nakon dvogodišnjih zaruka
  • Intimnom vjenčanju uz obitelj i prijatelje prisustvavali su i Kate i princ William

Brat Kate Middleton otkrio je da se oženio na tajnoj ceremoniji u Francuskoj.  James, 34-godišnji poduzetnik, koji je mlađi vojvotkinjin brat, iznenadio je svoje pratitelje kada je otkrio da se vjenčao s "ljubavi svog života", francuskom financijskom analitičarkom Alizee Theventet. Čini se da je par imao kraljevsku rodbinu među uzvanicima, a James je otkrio da je bio okružen prijateljima i obitelji na "prekrasnoj" ceremoniji, koja je uslijedila nakon dvogodišnjih zaruka.

Par se vjenčao u Bormes-les-Mimosasu, u jugoistočnoj Francuskoj, nakon što su im početni planovi za vjenčanje dva puta odgađani zbog pandemije. Otkrivajući vijest svojim pratiteljima na Instagramu James je predstavio sebe i svoju novopečenu suprugu kao "gospodina i gospođu Middleton".

Možda vas zanima Pogledaj haljinu kojom je Kate zavela princa Williama, a vojvotkinja bi je se danas zasigurno posramila Rubrika Life&style Life&style

"Jučer sam se oženio ljubavlju svog života okružen obitelji, prijateljima i naravno nekoliko pasa u prekrasnom selu ili Bormes-les-Mimosas. Riječima se ne može opisati koliko sam sretan", napisao je James u objavi. Vjeruje se da su vojvotkinja i njezin suprug, princ William, bili među uzvanicima na vjenčanju, zajedno s Jamesovom sestrom Pippom Middleton i njezinim suprugom Jamesom Matthewsom.

Kako se Kate Middleton odijevala prije nego što se udala i ušla u kraljevsku obitelj

U rujnu 2020. James je otkrio da je par obilježio godinu dana od zaruka na odmoru u Italiji. Na Instagramu je napisao: "Prošla je godina dana od kada sam zamolio Alizee da se uda za mene ... kakva je to godina bila! Dva doma, pandemija, dva pokušaja vjenčanja, leglo pasa, pokretanje nove tvrtke, brijanje brade i još mnogo toga, ali najbolji dio je što to mogu podijeliti s tobom @alizeethevenet i da jedva čekam ono što nam budućnost nosi. Uspjeli smo pobjeći u Italiju na kratki zaron u more, puno tjesetnine i vina i sada smo spremni ponovno se suočiti sa svijetom", napisao je tada.

Vojvode od Cambridgea i vojvode od Sussexa Možda vas zanima Obitelj Kate Middleton više ne želi šutjeti – progovorili su o Meghaninim optužbama da ju je vojvotkinja rasplakala Rubrika Stars Stars
Photo: Instagram@jmidy

Komentari 0